Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Αθπιλικουέτα

Ο Σέζαρ Αθπιλικουέτα είπε «αντίο» στην Τσέλσι και τους οπαδούς της μετά από 13 χρόνια, αφήνοντάς τους ένα συγκινητικό μήνυμα.

Ο Σέζαρ Αθπιλικουέτα ανακοινώθηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης, αποχωρώντας παράλληλα από την Τσέλσι μετά από 13 χρόνια. Ο Ισπανός μπακ με τη φανέλα των «μπλε» κατέκτησε τα πάντα και πλέον φεύγει ως ένας θρύλος της ομάδας του Λονδίνου.

Κάπως έτσι με ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα είπε «αντίο» στην Τσέλσι αλλά και τους οπαδούς της.

«Θα ήθελα να πω πολλά, αλλά θα είμαι σύντομος. Θέλω να πω ότι κάθε φορά που είσαι μέλος αυτού του κλαμπ δίνεις το καλύτερό σου. Έτσι έμαθα να είμαι μέλος της Τσέλσι. Οι απαιτήσεις είναι πολύ υψηλές, η αφοσίωση για το κλαμπ, τους οπαδούς, που κάθε μέρα, ακόμα και στις δύσκολες στιγμές, όταν ίσως είναι πιο εύκολο να ακολουθήσεις έναν διαφορετικό δρόμο, την υποστηρίζουν».

«Αυτή είναι η στιγμή να δείξω χαρακτήρα, τη ψυχή του κλαμπ, όλοι μαζί να σπρώχνουμε προς τη σωστή κατεύθυνση. Ξέρω την Τσέλσι θα επιστρέψει εκεί που ανήκει. Προς τους οπαδούς, προσπάθησα να ανταποδώσω όλη την αγάπη, την υποστήριξη που μου δώσατε από την ημέρα που έφτασα».

«Με φωνάζατε Ντέιβ από την πρώτη μέρα που ήρθα και δεν ήξερα τι σήμαινε, αλλά ένιωσα αμέσως μια σύνδεση. Η σχέση εντός κι εκτός γηπέδου είναι κάτι που θα πάρω μαζί μου. Θα μου μείνει για πάντα».

«Ευτυχώς μπορώ να επιστρέψω μια μέρα να πω ένα «αντίο» που αρμόζει σε όλους σας. Συνεχίστε να υποστηρίζετε την ομάδα που αγαπάτε. Είστε η ψυχή του κλαμπ. Συνεχίστε έτσι.

Σας αγαπώ όλους».