Με Ronaldo για το δεύτερο συνεχόμενο τελικό (vid.)

Αναβιώστε τη νίκη της United με 1-3 μέσα στο Emirates που σφράγισε τη συμμετοχή της στον τελικό του Champions League το 2009.

 

Το eyap.gr πραγματοποιεί ακόμη ένα throwback στις εποχές που οι Αγγλικές ομάδες κυριαρχούσαν στην Ευρώπη. Τη σεζόν 2008-2009 λοιπόν, οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες στα ημιτελικά του Champions League ήταν Αγγλικές, και η κληρωτίδα έβγαλε εμφύλιο ανάμεσα σε Manchester United και Arsenal.

 

 

Οι “Red Devils” θα αποκτήσουν ένα πολύ ισχνό προβάδισμα με το 1-0 του πρώτου αγώνα (O’ Shea) και θα επισκεφθούν το Emirates με σκοπό να το υπερασπιστούν. Τελικά, η βραδιά αποδείχθηκε πολύ ευκολότερη του αναμενομένου για τη United.

Ο Park θα εκμεταλλευτεί το γλίστρημα του πιτσιρικά τότε Gibbs και θα ανοίξει το σκορ στο 7′, ενώ ο Ronaldo στο 10′ με ένα τρομερό φάουλ από το πατρικό του σπίτι στην Πορτογαλία θα κάνει το 0-2, κάνοντας το σχολιαστή, ο οποίος ξεστόμισε τη φράση “Πολύ μακριά για τον Ronaldo ώστε να το εκτελέσει απευθείας” να καταπιεί τη γλώσσα του.

Ο Cristiano ήταν αυτός που πέτυχε και το τρίτο γκολ της ομάδας του με μια αντεπίθεση για σεμινάριο στο δεύτερο ημίχρονο, με την Arsenal να καταφέρνει απλώς να μειώσει με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Robin van Persie.

 

https://www.youtube.com/watch?v=pwZQfHvJWS8

 

Συντάκτης: Αλέξης Χασόγιας