Μέχρι το καλοκαίρι θα περιμένει η Ατλέτικο για τον Σογιουντσού

Ο Τσαγλάρ Σογιουντσού της Λέστερ δεν θα πάρει μεταγραφή σήμερα για την Ατλέτικο Μαδρίτης λόγω περιορισμών του Financial Fair Play.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης στόχευε στην απόκτηση του 26χρονου αμυντικού της Λέστερ την deadline day του χειμερινού μεταγραφικού παραθύρου. Αυτό θα γινόταν στο πλαίσιο ευρύτερων ανακατατάξεων στην οπισθογραμμή των «ροχιμπλάνκος» του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Η ισπανική ομάδα έχει έρθει ήδη σε προφορική συμφωνία με τον Τούρκο αμυντικό, ο οποίος βρίσκεται κοντά στη λήξη του συμβολαίου του, κι έτσι θα ενταχθεί ούτως ή άλλως στους Μαδριλένους τον Ιούνιο, ως ελεύθερο απόκτημα.

Έτσι, η Λέστερ είχε σήμερα μια μοναδική ευκαιρία να αποκομίσει κάποια έσοδα από την απομάκρυνση του Σογιούντσου, με αντίτιμο τη μεταγραφή του παίκτη έξι μήνες νωρίτερα.

Ωστόσο, οι κανονισμοί του Financial Fair Play και, πιο συγκεκριμένα, οι μισθολογικοί περιορισμοί, απαγόρευσαν τη σημερινή μετακίνηση. Συνεπώς, εκτός απροόπτου, ο Τούρκος θα αγωνίζεται κανονικά στη Λα Λίγκα για λογαριασμό της Ατλέτικο Μαδρίτης από την επόμενη σεζόν.

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Λέστερ: «Μπάσιμο» της Μπέτις για Πέρεζ