Ετοιμάζεται για ιατρικά στην Τσέλσι ο Ένζο Φερνάντες

Κοντά σε συμφωνία με την Μπενφίκα βρίσκεται η Τσέλσι, με τον Ένζο Φερνάντες να ετοιμάζεται για τα ιατρικά στην Λισαβόνα τις επόμενες ώρες.

Όλα δείχνουν πως το μεταγραφικό σίριαλ του χειμώνα θα έχει αίσιο τέλος για την Τσέλσι. Από την αρχή του Γενάρη, οι Λονδρέζοι κυνήγαγαν τον Ένζο Φερνάντες με την Μπενφίκα να είναι σκληρή στις διαπραγματεύσεις. Οι Πορτογάλοι δεν δέχονταν λιγότερες από 106 εκατομμύρια λίρες για την παραχώρησή του, όπως ορίζει η ρήτρα του συμβολαίου του.

Βέβαια, ρεπορτάζ του «SkySports» αναφέρει πως οι ομάδες είναι κοντά σε συμφωνία. Πιο συγκεκριμένα, οι Τσέλσι δέχτηκε να πληρώσει τις 106 εκατομμύρια λίρες για την άμεση αγορά του Φερνάντες. Παράλληλα, ο ίδιος ο παίχτης εξέφρασε την θέλησή του να πάρει μεταγραφή στην ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Μάλιστα, είναι τέτοια η βιασύνη που οι «Μπλε» βρίσκονται ήδη στην Πορτογαλία ώστε να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής. Επίσης, ο 22χρονος αναμένεται να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις μέσα στις επόμενες ώρες. Αυτές θα γίνουν στην έδρα των «Αετών» στην Λισαβόνα, και όχι στο Λονδίνο, για να μην υπάρχει καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του deal.

Τέλος, οι δύο πλευρές ψάχνουν τον τρόπο να γίνει η πληρωμή σε δόσεις. Η ομάδα του Τοντ Μπόελι έχει ήδη ξοδέψει 500 εκατομμύρια λίρες την τρέχουσα σεζόν. Η πληρωμή 120 εκατομμυρίων ευρώ με τη μία, θα έχει φορολογικές επιπτώσεις αλλά και κυρώσεις από το Financial Fair Play.

Διαβάστε ακόμα: Χειμερινή Deadline Day 2023: Η τελευταία μέρα των μεταγραφών live στο eyap.gr!

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!