Μένουν στην Χαρτς οι Νέισμιθ, ΜαΚάβοι και Φόρεστ

Η Χαρτς οφ Μιντλόθιαν ανακοίνωσε την μόνιμη πρόσληψη των Στίβεν Νέισμιθ, Φράνκι Μακάβοι και Γκόρντον Φόρεστ για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ανακοινώθηκε η μόνιμη πρόσληψη των Στίβεν Νέισμιθ, Φράνκι Μακάβοι και Γκόρντον Φόρεστ στο «τιμόνι» της Χαρτς. Αρχικά, υπήρξαν υπηρεσιακοί προπονητές όταν αντικατέστησαν τον Ρόμπερτ Νίλσον στις αρχές του Απρίλη. Έκτοτε, η ομάδα του Εδιμβούργου σημείωσε εκπληκτική πορεια, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση του πρωταθλήματος.

Η έξοδος στην Ευρώπη για τα προκριματικά του Γιουρόπα Κόνφερνς Λιγκ, ήταν καθοριστική στην απόφαση αυτή. Οι «Καρδιές» πρόσφεραν στην τριάδα των προπονητών συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, με δυνατότητα επέκτασης για ακόμη ένα χρόνο.

«Η Χάρτς είναι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσει ότι η προπονητική ομάδα των Στίβεν Νέισμιθ, Φράνκι Μακάβοι και Γκόρντον Φόρεστ θα παραμείνει στο κλαμπ για να συνεχίσει να ηγείται της πρώτης ομάδας. Η τριάδα έχει υπογράψει συμβόλαια μέχρι το καλοκαίρι του 2025, με την επιλογή ενός ακόμη έτους», ανακοίνωσε ο σύλλογος.

Βέβαια, η Χαρτς ανέφερε τις τυπικές θέσεις των προπονητών για λόγους γραφειοκρατίας ώστε να μην υπάρχουν κυρώσεις από την UEFA. Πιο συγκεκριμένα, ο Στίβεν Νέισμιθ δεν έχει το Pro License, δίπλωμα που είναι απαραίτητο για τους ευρωπαϊκούς αγώνεςς. Έτσι, θα διετελέσει ως τεχνικός διευθυντής, και ο Φράνκι Μακάβοι θα χρηστεί επικεφαλής προπονητής της ομάδας. Παράλληλα, ο Φόρεστ θα είναι βοηθός προπονητή, ενώ ο Πολ Γκάλαχερ θα συνεχίσει το πόστο του ως προπονητής τερματοφυλάκων.

Τέλος, ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας, Άντριου ΜακΚίνελεϊ, δήλωσε ενθουσιασμένος για την κατάληξη αυτή. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που επιβεβαιώνουμε τον Στίβεν, τον Φράνκι και τον Γκόρντον ως την προπονητική μας ομάδα», είπε χαρακτηριστικά. «Λάβαμε μια σειρά από εξαιρετικές αιτήσεις και, μετά από σκέψη, πιστεύουμε ότι οι τρεις ήταν οι καλύτεροι υποψήφιοι για να μας οδηγήσουν στην επόμενη σεζόν, ενώ μοιραζόμαστε το όραμά μας για το μέλλον του συλλόγου», πρόσθεσε στο τέλος.

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Μόις: «Κορυφαία στιγμή, στους τελικούς μετράει να κερδίζεις»

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο Facebook για περισσότερες ειδήσεις από τον κόσμο του Αγγλικού ποδοσφαίρου!