Ντέιβιντ Σάλιβαν: «Ο Ράις έπαιξε το τελευταίο του ματς με τη Γουέστ Χαμ»

Ο πρόεδρος της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Σάλιβαν, σε δηλώσεις του αποκάλυψε ότι ο τελικός του Europa Conference League ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Ντέκλαν Ράις με τα «σφυριά».

Ο Ντέκλαν Ράις ήταν εκείνος που σήκωσε το τρόπαιο του Europa Conference League στον ουρανό της Πράγας σε μία στιγμή που θα μείνει για πάντα στην ιστορία. Ωστόσο όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Σάλιβαν, ο τελικός απέναντι στη Φιορεντίνα ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Άγγλου χαφ με τη φανέλα των «σφυριών».

Συγκεκριμένα, ο Σάλιβαν δήλωσε στο talkSPORT: «Πιθανότατα ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ. Του υποσχεθήκαμε ότι θα τον αφήσουμε να φύγει και έχει πάρει την απόφασή του» και στη συνέχεια πρόσθεσε, «Δεν υπάρχει άλλος παίκτης στην ομάδα που προσέφερε όσα ο Ράις τη φετινή σεζόν. Θα αποχωρήσει και εμείς έπειτα θα πρέπει να βρούμε άξιους αντικαταστάτες, αλλά δεν ήταν κάτι που ο σύλλογος επιθυμούσε».

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Γουέστ Χαμ ανέφερε ότι ο Ντέκλαν Ράις είχε λάβει πρόταση ανανέωσης συμβολαίου πριν από 1,5 έτος, αλλά την απέρριψε. «Του προσφέραμε 200 χιλιάδες την εβδομάδα πριν από 18 μήνες. Την απέρριψε. Θα ήταν πλουσιότερος κατά 10 εκατομμύρια αν την είχε δεχθεί. Πλέον θέλει να φύγει. Δεν μπορείς να κρατήσεις έναν παίκτη που επιθυμεί να αποχωρήσει».