Μίλησε για το μέλλον του ο Φρανκ Λάμπαρντ

Ο Φράνκ Λάμπαρντ μίλησε ενόψει του αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο FA Cup και αναφέρθηκε στην δουλειά του.

Ο προπονητής της Εβερτον, Φράνκ Λάμπαρντ, βρίσκεται υπό πίεση ωστόσο μιλώντας ενόψει του αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο FA Cup, είπε ότι δεν χρειάζεται διαβεβαιώσεις για την δουλειά του.

«Ποτέ δεν ζήτησα και δεν θα ζητήσω διαβεβαιώσεις. Είναι η δουλειά μου να είμαι συγκεντρωμένος στην δουλειά που έχω στα χέρια μου, μέρα με την μέρα, παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν κυνηγάω τριγύρω για διαβεβαιώσεις. Είμαι ένας μεγάλος άνθρωπος που δουλεύει για έναν μεγάλο σύλλογο και θα συνεχίσω να το κάνω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια σχολίασε και για το αν εμπνέει άμεση ανησυχία το γεγονός ότι η ομάδα του βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού ενώ αναφέρθηκε ξανά και στην δουλειά του. «Όταν είσαι εκεί μέσα και κοντά στην περιοχή (στην ζώνη του υποβιβασμού), αυτή είναι η αλήθεια αλλά αν κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος θα είμαστε εκτός της τελευταίας τριάδας. Είναι κομμάτι της διαδικασίας».

«Είμαι πολύ ενήμερος για το τι ήρθα να κάνω σε αυτή την δουλειά. Θέλω να είμαι μία επιτυχία σε αυτό το κλάμπ. Οποίες προκλήσεις προκύψουν θα τις αντιμετωπίσω και θα τις απολαύσω. Έρχομαι στην δουλειά για να προσπαθήσω να βελτιώνω λίγο καθημερινά τον εαυτό μου, την ομάδα και τα πάντα. Απολαμβάνω να δουλεύω για αυτή την ομάδα, είναι πραγματική τιμή για εμένα. Αυτός είναι ο λόγος που δεν χρειάζομαι διαβεβαιώσεις».

Διαβάστε ακόμα: Η απίστευτη πρόταση για Φερνάντεζ που απορρίφθηκε

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!