Μπράιτον: Δικός της ο Φακούντο Μπουονανότε

Η Μπράιτον ανακοίνωση την απόκτηση του Φακούντο Μπουονανότε από την Ατλέτικο Ροζάριο Σεντράλ, δεσμεύοντας τον 18χρονο για τρεισίμησι χρόνια.

Έτοιμος για παραστάσεις στην Πρέμιερ Λιγκ είναι ο Φακούντο Μπουονανότε, καθώς αποκτήθηκε από την Μπράιτον. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της συλλόγου, υπήρχε προσυμφωνία με την Ατλέτικο Ροζάριο Σεντράλ από τον Νοέμβριο. Νωρίτερα αυτή την βδομάδα, ο 18χρονος βρέθηκε στο Νησί, για να ολοκληρωθούν και οι τυπικές λεπτομέρειες του συμβολαίου του.

Το συμβόλαιο του Μπουονανότε έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2027. Δεν έχει γινεί γνωστό το ποσό που έδωσαν οι «Γλάροι» για να τον αποκτήσουν. Με πηγή το «Transfermarkt», υπολογίζεται γύρω στα έξι εκατομμύρια ευρώ.

«Η νέα μεταγραφή Φακούντο Μπουονανότε εντάχθηκε επίσημα στον σύλλογο αυτή την εβδομάδα, έχοντας συμφωνήσει να ενταχθεί από την αργεντίνικη ομάδα Ροζάριο Σεντράλ τον Νοέμβριο. Ο επιθετικός μέσος, ο οποίος γιόρτασε τα 18α γενέθλιά του στις 23 Δεκεμβρίου, είναι το πιο πρόσφατο ταλέντο της Νότιας Αμερικής που κατευθύνεται στο Σάσεξ. Έχει υπογράψει συμβόλαιο που ισχύει μέχρι τον Ιούνιο του 2027», ήταν η ανακοίνωση της Μπράιτον.

«Ήταν πάντα το όνειρό μου να παίξω στην Αγγλία», τόνισε ο παίχτης. «Ο Ρομπέρτο Ντε Ζέρμπι ​​μου έστειλε ένα μήνυμα όταν υπέγραψα για τον σύλλογο και με συνεχάρη. Είπε ότι περίμενε να συνεργαστεί μαζί μου, κάτι που με έκανε πολύ χαρούμενο. Έχω παρακολουθήσει τα τελευταία παιχνίδια της Μπράιτον και μου αρέσει πολύ το στυλ παιχνιδιού του», συμπλήρωσε.

Ο Αργεντινός ξεκίνη