Μπρένταν Ρότζερς: «Δεν είμαι μάγος»

Ο Μπρένταν Ρότζερς αναφέρθηκε στις οικονομικές διαφορές της Λέστερ και των υπολοίπων ανταγωνιστών της, στην προσπάθεια του να διατηρήσει την ομάδα σε τροχιά τίτλων.

Ο προπονητής της Λέστερ, Μπρένταν Ρότζερς, διαμήνυσε ότι δεν είναι μάγος για να καταφέρει να κρατήσει από μόνος του την ομάδα στην διεκδίκηση τίτλων και αναφέρθηκε στο οικονομικό κεφάλαιο.

«Πιστεύω ότι είμαι ένας σχετικά καλός προπονητής και όχι μάγος. Αν κοιτάξετε τις καθαρές δαπάνες μας στα 3.5 χρόνια που είμαι εδώ, είναι περίπου δέκα εκατομμύρια λίρες. Συγκρίνετε το αυτό με τις ανταγωνιστές μας, όπως την Άστον Βίλα, την Γουέστ Χαμ και την Νιούκαστλ. Είναι πάνω από 250 εκατομμύρια, είναι μεγάλη διαφορά».

«Αν κοιτάξετε στις καθαρές δαπάνες της Νιουκάστλ τον περασμένο χρόνο μαζί με την φανταστική προπονητική του Έντι Χάου και του επιτελείου του, θα δείτε ότι κοιτάζουν να χτίσουν και να δημιουργήσουν κάτι. Θα το κάνουν με σύνεση αλλά έχουν και τις πηγές για να το κάνουν, αυτό είναι το μοντέρνο ποδόσφαιρο και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μπήκαν σε αυτή την δομή».

Από την άλλη η Λέστερ το περασμένο καλοκαίρι πρόσθεσε στο ρόστερ της μόνο τον Γούτ Φάες και τον τρίτο τερματοφύλακα Άλεξ Σμίθις ενώ είδε τους Γουέσλι Φοφανά και Κάσπερ Σμάιχελ να αποχωρούν.

Διαβάστε ακόμα: Νέα «κρούση» της Γουλβς για τον Κρεγκ Ντόσον

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!