Ρέντινγκ: Ανανέωσε ο Άντι Κάρολ μέχρι το 2024

Η Ρέντινγκ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον 34χρονο Άντι Κάρολ, μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Νέο συμβόλαιο πρόσφερε η Ρέντινγκ στον Άντι Κάρολ, κρατώντας τον στην ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Μόλις τον Σεπτέμβριο, εντάχθηκε στην ομάδα υπογράφοντας βραχυπρόθεσμο συμβόλαιο. Η συμφωνία αυτή ερχόταν προς το τέλος της, καθώς έληγε μέσα στον μήνα.

«Η Ρέντινγκ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο επιθετικός Άντι Κάρολ υπέγραψε νέο συμβόλαιο, κρατώντας τον στα γαλανόλευκα μέχρι το καλοκαίρι του 2024», ήταν η ανακοίνωση του συλλόγου.

Οι δύο πλευρές έμειναν απολύτως ευχαριστημένες από την συνεργασία και αποφάσισαν να την συνεχίσουν. Σε 16 αγώνες στην Τσάμπιονσιπ, ο 34χρονος πέτυχε τέσσερα γκολ. Οι «Royals» βρίσκονται στην 13η θέση του πρωταθλήματος με 36 βαθμούς.

«Ο Κάρολ είναι το τέλειο παράδειγμα για κάθε νεαρό επιθετικό», σχολίασε ο προπονητής, Πολ Ινς. «Όχι μόνο στις ευκαιρίες που δημιουργεί ή στα γκολ που σκοράρει, αλλά στον ρυθμό δουλειάς που δείχνει σε κάθε λεπτό. Στην αφοσίωση που δείχνει σε κάθε κρύο, βρεγμένο, θυελλώδες πρωινό στην προπόνηση, η συμπεριφορά και η εμπειρία που φέρνει στα αποδυτήρια… αυτό είναι το DNA του ως ποδοσφαιριστής. Είναι ένα πραγματικό πλεονέκτημα για αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο και είμαι πολύ χαρούμενος που συμφώνησε να είναι μέρος της προόδου που προσπαθούμε να κάνουμε».