Μπρένταν Ρότζερς: «Θα μπορούσα να φύγω δύο φορές»

Ο προπονητής της Λέστερ, Μπρένταν Ρότζερς, φάνηκε να μην ένιωσε ποτέ ότι απειλείται με απόλυση αφού δήλωσε ότι έχει την πλήρη στήριξη της διοίκησης.

Ο προπονητής της Λέστερ, Μπρένταν Ρότζερς, φάνηκε να μην ένιωσε ποτέ ότι απειλείται με απόλυση αφού δήλωσε ότι έχει την πλήρη στήριξη της διοίκησης, ειδικά μετά την απόρριψη δύο ευκαιριών για να αποχωρήσει από την ομάδα στο παρελθόν.

«Δεν την χρειάζομαι (τη στήριξη), πραγματικά όχι. Μίλησα με τον πρόεδρο πριν από το παιχνίδι αλλά στο τέλος άλλων παιχνιδιών στα οποία χάναμε. Αυτός και και η οικογένεια του αλλά και το υπόλοιπο προσωπικό με υποστήριζαν πάντα», δήλωσε ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός.

«Καταλαβαίνουν τις προκλήσεις που είχαμε το καλοκαίρι. Καταλαβαίνουν τις δυσκολίες και από που προέρχομαι αλλά ξέρουν ότι έχουν τον απόλυτο σεβασμό από εμένα οπότε δεν χρειάζομαι τον πρόεδρο ή κάποιον άλλο να με καθίσει κάτω. Πιστεύουν ότι μπορώ να κάνω την δουλειά».

«Ξέρουν την αφοσίωσή μου εδώ, γιατί έμεινα όταν ίσως μπορούσα να είχα φύγει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μου χρωστάνε τίποτα. Θέλω να το κάνω για τον σύλλογο, τους φιλάθλους και με εμπιστεύονται να το κάνω και αν δεν το κάνω θα μου το πουν».

Αμέσως ο τεχνικός της Λέστερ ρωτήθηκε κατά πόσο είχε την ευκαιρία να φύγει και απάντησε: «Είναι διαφορετική ιστορία, δύο φορές»!

Συντάκτης: Κώστας Τσιακλής

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Τσέλσι: Εκτός για έξι εβδομάδες ο Φοφανά

Κάντε ένα like στη σελίδα μας στο Facebook αν δεν το έχετε ήδη κάνει!