Μπρέντφορντ: Επίσημα δικός της ο Κέβιν Σάντε

Η Μπρέντφορντ απέκτησε με κάθε επισημότητα τον Κέβιν Σάντε από την Φράιμπουργκ, πραγματοποιώντας την πρώτη της χειμερινή μεταγραφή.

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, αφού όλα έδειχναν για ολοκληρωμένο deal ανάμεσα σε Μπρέντφορντ και Φράιμπουργκ. Όπως σας ενημέρωσε πριν λίγες ώρες το eyap.gr, μόνο τα διαδικαστικά έμεναν για την απόκτηση του Κέβιν Σάντε. Έτσι, αργά το απόγευμα ο βρετανικός σύλλογος ανακοίνωσε την μεταγραφή του 21χρονου Γερμανού.

Αρχικά, δώθηκε ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν. Στην συνέχεια, το καλοκαίρι η μεταγραφή θα γίνει μόνιμη. Το συμβόλαιο αυτό θα έχει ισχύ για πέντε χρόνια. Ο σύλλογος, αρνήθηκε να δημοσιεύσει το ποσό μεταγραφής, όμως έδωσε το στοιχείο πως αποτελεί ρεκόρ. Σύμφωνα με δημοσιέυματα, ο Σάντε αναμένεται να κοστίσει στις «Μέλισσες» περίπου 20 εκατομμύρια λίρες.

«Νομίζω ότι ο Κέβιν είναι μια τυπική μεταγραφή της Μπρέντφορντ», είπε ο Τόμας Φρανκ. «Είναι ένα νέο, πολλά υποσχόμενο ταλέντο στο οποίο βλέπουμε μεγάλες δυνατότητες. Τον παρακολουθούμε εδώ και λίγο καιρό και πιστεύουμε ότι θα ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού μας», σχολίασε.

«Μπορεί να παίξει οπουδήποτε στις τρεις μπροστινές θέσεις. Θα μπορούσε να παίξει είτε στα άκρα είτε ως κεντρικός επιθετικός. Έχει εξαιρετικό ρυθμό και πολλά υποσχόμενος στον τρόπο που τρέχει πίσω από τις άμυνες. Είναι πολύ καλός εναέρια, και στα δύο κουτιά, και μπορεί να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο ως πραγματική απειλή ως επιθετική επιλογή».

Διαβάστε ακόμα: Εκτός ο Βαν Ντάικ για τις επόμενες βδομάδες

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!