Μπρέντφορντ: Κλείνει τον Κέβιν Σάντε της Φράιμπουργκ

Κοντά στην πρώτη της μεταγραφή βρίσκεται η Μπρέντφορντ, καθώς τελειώνει τα διαδικαστικά για την απόκτηση του Κέβιν Σάντε από την Φράιμπουργκ.

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την εντπωσιακή νίκης της Μπρέντφορντ επί της Λίβερπουλ, προχωράει στην μεταγραφή του Κέβιν Σάντε. Ο 21χρονος αποτελούσε στόχο του Τόμας Φρανκ για αρκετό καιρό. Το καλοκαίρι, έγιναν δύο προσφορές της τάξης των 17 εκατομμυρίων λιρών που απορρίφθηκαν. Τώρα, φαίνεται πως οι δύο ομάδες βρήκαν την χρυσή τομή.

Ο Γερμανός έχει ήδη βρεθεί στο δυτικό Λονδίνο ώστε να ολοκληρώσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Αρχικά, θα δωθεί ως δανεικός στις «Μέλισσες» μέχρι το τέλος της σεζόν. Όμως, η μεταγραφή του θα γίνει μόνιμη αν ικανοποιήσει κάποια κριτήρια σχετικά με την απόδοσή του. Τέτοια αποτελούν τα γκολ, τις ασίστ, καθώς και τις εμφανίσεις που θα σημειώσει με την ομάδα. Το κόστος μεταγραφής υπολογίζεται γύρω στις 20 εκατομμύρια λίρες.

Ξεκίνησε την καρίερα του στις ακαδημίες της Μπάμπελσμπεργκ και της Κότμπους. Το 2018, εντάχθηκε στις μικρές ομάδες της Φράιμπουργκ, και ένα χρόνο μετά προήχθη στην δέυτερη ομάδα. Τον Ιούλη του 2021, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον γερμανικό σύλλογο και έγινε μέλος της πρώτης ομάδας. Έκτοτε, ο επιθετικός μέσος έχει σημειώσει 36 συμμετοχές μαζί με έξι γκολ και τέσσερις ασίστ.

Διαβάστε ακόμα: Κρόουλι Τάουν: Κρυπτονομίσματα, τζόγος κι… εκπτώσεις

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!