Νιούκαστλ: Θα το παλέψει για προσθήκη μέσου

Αναμένονται εξελίξεις στα μεταγραφικά της Νιούκαστλ και την τελευταία ημέρα των μεταγραφών στην Αγγλία, ειδικά στον χώρο του κέντρου.

Πολύ πιθανή είναι μια τελευταία μεταγραφή στην Deadline Day της Premier League για τη Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ! Σύμφωνα με τον αξιόπιστο δημοσιογράφο της Athletic, Κρις Βάγκ, οι «Καρακάξες» μπορεί να μην είναι και από τις πιο δραστήριες ομάδες την τελευταία ημέρα του καλοκαιρινού μεταγραφικού παραθύρου, αλλά να κινηθεί για την απόκτηση ενός δυνατού ονόματος στο κέντρο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα δύο ονόματα που είναι υψηλότερα στη λίστα του Έντι Χάου είναι ο Γιούρι Τίλεμανς της Λέστερ και ο Λεάντερ Ντεντονκέρ της Γούλβς. Με την προϋπόθεση ότι θα είναι διαθέσιμοι για πώληση, η διοίκηση της Νιούκαστλ θα κινηθεί για την απόκτησή τους. Ο 25χρονος Βέλγος μέσος της Λέστερ, Γιούρι Τίλεμανς, φαίνεται ν’ απασχολεί έντονα και την Άρσεναλ.

Αναμένονται και εξελίξεις στην… «πόρτα της εξόδου» με τον Μάρτιν Ντουμπράβκα να ολοκληρώνει τα τυπικά με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Μάτυ Λόνγκσταφ επίσης να ψάχνει το νέο σταθμό της καριέρας του, ίσως και υπό την μορφή δανεισμού.

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις της Deadline Day στο Live άρθρο του eyap.gr