Ντέκλαν Ράις: «Τα προηγούμενα δύο χρόνια ήταν απίστευτα αλλά τώρα είναι μόνο αναμνήσεις»

Ο Ντέκλαν Ράις ήταν εμφανώς απογοητευμένος μετά την ήττα της Γουέστ Χαμ από την Έβερτον με 1-0 και σχολίασε την απόδοση των συμπαικτών του.

«Αφορούσε κυρίως του παίκτες, τους οποίους ξέρω και με απογοήτευσαν σε διάφορες στιγμές με το κακό τους παιχνίδι», είπε αρχικά ο Ράις. «Οι παίκτες που έπαιξαν πέρσι, έχουν πέσει στο επίπεδο απόδοσης τους όπως έτσι παρουσιάζονται και οι νέοι παίκτες. Έχουμε δείξει σημάδια ότι επιστρέφουμε αλλά δεν νομίζω ότι το κάναμε σήμερα».

«Αν κοιτάξετε στην ποιότητα που έχουμε και το πόσο δίνουμε την μπάλα, παίρνοντας ανόητες αποφάσεις. Δεν μπορούμε να παίξουμε έτσι. Εμείς ως παίκτες, μόλις μιλήσαμε για αυτό στα αποδυτήρια. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι στο να κρατάμε την μπάλα, στις πάσες και στην κυκλοφορία της μπάλας».

«Θέλω οι παίκτες της επίθεσης να παίζουν όσο πιο ελεύθερα γίνεται και να νιώθουν οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο αλλά αν συνεχίσουμε να κάνουμε τα ίδια λάθη και να μην μαθαίνουμε, θα μας στοιχειώσει ξανά. Το κάναμε στο πρώτο ημίχρονο και ήταν επόμενο να πετύχουν το πρώτο γκολ και να κρατήσουν τους τρεις βαθμούς».

«Κοιτάξτε, χρειαζόμαστε αντίδραση και την χρειαζόμαστε γρήγορα. Τα προηγούμενα δύο χρόνια ήταν απίστευτα, αλλά τώρα είναι μόνο αναμνήσεις. Βρισκόμαστε στο κάτω μέρος του βαθμολογικού πίνακα, κάτι που δεν είναι καλό, οπότε πρέπει να σηκωθούμε και να ξεφύγουμε από αυτό. Στο χέρι μας είναι» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Συντάκτης: Κώστας Τσιακλής

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Βρήκε τον νέο της προπονητή η Μπράιτον

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!