Τσέλσι: Φέρνει τεχνικό διευθυντή ο Μπόελι!

Ο Τοντ Μπόελι αποφάσισε να ενισχύσει την Τσέλσι και τον Γκρέιαμ Πότερ με την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή με τις επαφές να είναι προχωρημένες.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Τσέλσι ετοιμάζεται να συμφωνήσει με τον τεχνικό διευθυντή της Σάλτσμπουργκ, Κριστόφ Φρόιντ. Οι διαπραγματεύσεις με την αυστριακή ομάδα έχουν ξεκινήσει και πιστεύεται πως η υπόθεση θα έχει θετική έκβαση.

Ο Φρόιντ πιστεύεται ότι εντυπωσίασε τους ιδιοκτήτες των «Μπλε» με την οξυδέρκεια, τις τολμηρές ιδέες και το πάθος του. Μάλιστα λέγεται ότι ζητήθηκε και η άποψη του νέου προπονητή της Τσέλσι, Γκρέιαμ Πότερ προτού οι ιδιοκτήτες Μπόελι και Εγκμπάλι προχωρήσουν σε συμφωνία.

Ο Πότερ λέγεται ότι είναι έτοιμος να συνεργαστεί με τον Φρόιντ, με τον ειδικό μεταγραφών του νέου προπονητή της Τσέλσι, Κάιλ Μακόλεϊ, να είναι επίσης σύμφωνος. Ο Φρόιντ έχει χτίσει έναν ισχυρό δεσμό με πολλούς από τους παίκτες της Σάλτσμπουργκ και οι νέοι ιδιοκτήτες της Τσέλσι πιστεύεται ότι βλέπουν αυτή τη συναισθηματική εμπλοκή ως καλή εφαρμογή παράλληλα με το προπονητικό στυλ του Πότερ.

Να σημειώσουμε ότι ο Φρόιντ ήταν πίσω από μεγάλα «deals», όπως αυτά των Χάλαντ, Μανέ, Ουπαμεκανό, Κεϊτά και άλλα. Οι ιδέες του για το ποδόσφαιρο φαίνεται να συνάδουν με αυτές του Πότερ και στην Τσέλσι θέλουν να πιστεύουν πως ο τεχνικός διευθυντής θα βοηθήσει και θα δώσει ώθηση στο έργο του προπονητή, ενώ παράλληλα θα δώσει χρόνο στον Μπόελι να ασχοληθεί περισσότερο με το διοικητικό κομμάτι.

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Βρήκε τον νέο της προπονητή η Μπράιτον

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!