«Ντου» στο Έμιρεϊτς ετοιμάζουν 250 φίλοι της Μπάγερν

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει αντλήσει το γερμανικό Sky 250 φίλοι της Μπάγερν έχουν βρεθεί στο Λονδίνο και θα προσπαθήσουν να μπούνε στο Έμιρεϊτς.

Αντίθετα με τις οδηγίες της UEFA, ορισμένοι οπαδοί της Μπάγερν Μονάχου θα κατευθυνθούν προς το Έμιρεϊτς, αγνοώντας την απαγόρευση μετακίνησης στο Λονδίνο που τους επιβλήθηκε λόγω της ανάρμοστης συμπεριφοράς τους σε εκτός έδρας αγώνες. Παρά την ποινή, οι Γερμανοί φαίνεται να μη δείχνουν ενδιαφέρον για το θέμα.

Σύμφωνα με αναφορές του καναλιού Sky Sports Germany, περίπου 250 οπαδοί προτίθενται να αγνοήσουν τις οδηγίες της UEFA και να εισβάλλουν στο Έμιρεϊτς για να παρακολουθήσουν από κοντά τον πρώτο προημιτελικό αγώνα ανάμεσα σε Άρσεναλ και Μπάγερν.

Ορισμένοι εξ αυτών φαίνεται ότι έχουν ήδη αγοράσει τα εισιτήριά τους, ενώ άλλοι σχεδιάζουν να το κάνουν μετά την άφιξή τους στο γήπεδο, αναζητώντας άλλους τρόπους (!).

Το αίτιο της ποινής από την UEFA ήταν η χρήση πυρσών από οπαδούς της Μπάγερν κατά τον εκτός έδρας αγώνα εναντίον της Λάτσιο για τη φάση των «16» του τουρνουά. Πάντως τα μέτρα ασφαλείας είναι αυξημένα ήδη το στο Λονδίνο, μετά την ανησυχία που υπάρχει για τις απειλές του ISIS.


Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Τον ΠΑΟΚ βλέπει νικητή του Κόνφερενς ο αρχηγός της Λούτον [pic]