Ο δισεκατομμυριούχος Τζιμ Ράτκλιφ θέλει να αγοράσει την Γιουνάιτεντ!

Ο θεωρούμενος ως ο πιο πλούσιος Βρετανός, ο Τζιμ Ράτκλιφ, φαίνεται πως θέλει να αγοράσει εξ’ ολοκλήρου την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Όπως ενημερωθήκατε από το eyap.gr, ο Ράτκλιφ είναι ένας άνθρωπος που θα μπορούσε να αγοράσει ένα μικρό ποσοστό των μετοχών της Γιουνάιτεντ, δεδομένου ότι οι Γκλέιζερς μοιάζουν πρόθυμοι να δώσουν ένα ποσοστό και να αποκτήσουν «συμπαίκτες».

Οι Times, έρχονται και ρίχνουν «βόμβα» που θα ταρακουνήσει την Πρέμιερ Λιγκ, αφού αναφέρουν ότι ο δισεκατομμυριούχος, Τζιμ Ράτκλιφ, ενδιαφέρεται να αγοράσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο 55ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, αρχικά θέλει να αγοράσει ένα μικρό μερίδιο μετοχών που διατίθεται από τους Γκλέιζερς, με φόντο όμως την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών στο μέλλον.

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Επιστρέφει στην Αγγλία ο Γουίλιαν ( ; )

«Εάν η ομάδα είναι προς πώληση, ο Τζιμ είναι σίγουρα ένας πιθανός αγοραστής. Αν κάτι τέτοιο ήταν δυνατό, θα μας ενδιέφερε να μιλήσουμε με σκοπό τη μακροπρόθεσμη ιδιοκτησία», ανέφερε εκπρόσωπος του Ράτκλιφ. «Δεν ασχολείται με τα χρήματα που δαπανήθηκαν ή δεν δαπανήθηκαν. Ο Τζιμ κοιτάζει τι μπορεί να γίνει τώρα και, γνωρίζοντας πόσο σημαντικός είναι ο σύλλογος για την πόλη, αισθάνεται ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για επαναφορά», ανέφερε ο εκπρόσωπος του Βρετανού δισεκατομμυριούχου.

Ο Ράτκλιφ δεν είναι άγνωστος στο ποδοσφαιρικό κοινό, αφού κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της γαλλικής Νις, ενώ ενδιαφέρθηκε και την αγορά της Τσέλσι, η οποία τελικά κατέληξε στα χέρια του Τοντ Μπόελι.

Κάντε ένα like στη σελίδα μας στο Facebook αν δεν το έχετε ήδη κάνει!