Ο Πεπ Γκουαρδιόλα καθόρισε την ημερομηνία αποχώρησης από τη Μάντσεστερ Σίτι

Παρότι οι πανηγυρισμοί της Μάντσεστερ Σίτι για το ιστορικό τρεμπλ δεν έχουν κοπάσει, ο Πεπ Γκουαρδιόλα φαίνεται πως καθόρισε την ημερομηνία αποχώρησης από τον πάγκο της.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έπιασε στα χέρια του ξανά το τρόπαιο του Champions League, καθώς οδήγησε τη Μάντσεστερ Σίτι στην κορυφή της Ευρώπης μετά το 1-0 επί της Ίντερ στην Κωνσταντινούπολη.

Μπορεί λοιπόν να μην έχουν περάσει παρά μόνο μερικά 24ωρα από αυτό το κατόρθωμα, αλλά ο Καταλανός τεχνικός σύμφωνα με δημοσίευμα της «Guardian» έχει καθορίσει την ημερομήνια αποχώρησής του από το «Έτιχαντ».

Ο Πεπ βρέθηκε στο Μάντσεστερ το 2016 κι έκτοτε έχει αλλάξει άρδην την πορεία και την ιστορία του συλλόγου, αφού έχει οδηγήσει τους «πολίτες» σε ένδοξες επιτυχίες με αποκορύφωμα το φετινό τρεμπλ.

Μάλιστα, τον Νοέμβριο του 2022 ο ίδιος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Σίτι για 2,5 χρόνια. Πλέον όμως ο ίδιος έχει αποφασίσει ότι δεν πρόκειται να παραμείνει πέρα από αυτό το χρονικό διάστημα, άρα και η αποχώρησή του θα συμβεί μετά το τέλος της σεζόν 2024/25.