Ο Ράσφορντ θα γίνει ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος στην Premier League και το ποσό… ζαλίζει!

Ο Μάρκους Ράσφορντ έχει συμφωνήσει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την ανανέωση της συνεργασίας τους, κάτι που θα αυξήσει εκθετικά τις απολαβές του Άγγλου.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κάνει πρόταση ανανέωσης στον Μάρκους Ράσφορντ, με ποσό που πρόκειται να εκτοξεύσει τις απολαβές του Άγγλου. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός μάλιστα πρόκειται να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στο ρόστερ των «κόκκινων διαβόλων», καθώς θα ξεπεράσει το μισθό του Ντε Χεά.

Συγκεκριμένα, αρκετά βρετανικά δημοσιεύματα επιβεβαιώνουν ως τώρα ότι ο Ράσφορντ έχει συμφωνήσει για πενταετές συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμη χρόνο (5+1 έτη), με απολαβές που θα φτάνουν τις 375 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα!

Ανάλογο ποσό λαμβάνει ως τώρα ο Νταβίντ Ντε Χεά, ο οποίος όμως ήδη έχει λάβει πρόταση μείωσης των αποδοχών του, κάτι που αν δεν αποδεχθεί, τότε θα αποχωρήσει από τον σύλλογο. Σε κάθε περίπτωση λοιπόν, ο Ράσφορντ θα πατήσει στην κορυφή της πυραμίδας των αμοιβών στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο.

Αυτό όπως φαίνεται θα συμβεί σύντομα και έτσι ο 25χρονος κάθε χρόνο θα βλέπει τον τραπεζικό του λογαριασμό να «φουσκώνει» κατά 20 εκατ. λίρες για τουλάχιστον τα επόμενα πέντε έτη. Ένα ποσό διπλάσιο από τις αποδοχές του με το υπάρχον συμβόλαιο, το οποίο ίσα που ξεπερνά τα 10 εκατομμύρια. Αν μάλιστα ο Ράσφορντ εξαντλήσει τη χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου του, τότε θα πλουτίσει με περισσότερα από 100 εκατομμύρια λίρες.

Για γίνει μία σύγκριση και με την υπόλοιπη ομάδα της Γιουνάιτεντ, όπως αναφέρθηκε ο πιο υψηλά αμειβόμενος είναι ο Ντε Χέα (19,5 εκατ. λίρες) αλλά είναι βέβαιο ότι δεν θα συνεχίσει να λαμβάνει τόσα. Κασεμίρο και Σάντσο ακολουθούν με 18,2 εκατομμύρια, ενώ ο Βαράν λαμβάνει 17,68 εκατ. λίρες.

Σε σύγκριση με την υπόλοιπη Premier League ο Μάρκους Ράσφορντ πρόκειται να ανέβει στη δεύτερη θέση των υψηλότερα αμειβόμενων ποδοσφαιριστών μαζί με τον Έρλγινκ Χάαλαντ και πίσω μονάχα από τον Κέβιν Ντε Μπρόινε!  

Οι 11 πιο ακριβοπληρωμένοι ποδοσφαιριστές της σεζόν 22/23 στην Premier League:

Ράσφορντ