Οι δέκα πιο cult στιγμές στην καριέρα του Joe Hart… έως τώρα! (videos)

Δεν είναι λίγες οι στιγμές τρέλας που μας έχει χαρίσει ο Joe Hart, και οι ΕΥΑΠ πάνε πίσω στο χρόνο και θυμούνται δέκα απίστευτες στιγμές του Άγγλου διεθνή τερματοφύλακα.

 

Μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα ως προς τα ποδοσφαιρικά του χαρακτηριστικά, ο Hart θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχει μία αρνητική πορεία καθώς πολλοί ήταν αυτοί είχαν την πεποίθηση ότι θα εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο. Με αφορμή τα 32 του χρόνια τα οποία έκλεισε στις 19 Απριλίου γυρνάμε στο παρελθόν και σας παρουσιάζουμε κάποιες αστείες- και όχι- στιγμές στην καριέρα του.

 

1. Το πανένκα πέναλτι του Pirlo

Αγγλία και Ιταλία τέθηκαν αντιμέτωπες στο EURO 2012 φτάνοντας στη διαδικασία των πέναλτι και ο Joe Hart έκανε τα πάντα για να «ψαρέψει» τον Ιταλό μαέστρο, όμως τελικά νικήθηκε εύκολα με τον Pirlo να τον γελοιοποιεί. Ο Ιταλός δήλωσε μετά τον τελικό: «Τον είδα πολύ σίγουρο και έτσι αποφάσισα να τον ‘κατεβάσω από τα σύννεφα’».

 

 

2. Pirlo x2

Δύο χρόνια αργότερα, πάλι Αγγλία και Ιταλία διασταύρωναν τα ξίφη τους, αυτή τη φορά στο Mundial του 2014. Οι Ιταλοί κέρδισαν με 2-1 τους Άγγλους, όμως αυτό που θα μείνει αξέχαστο σε πολλούς οπαδούς είναι η αντίδραση του Hart δύο λεπτά πριν τη λήξη των καθυστερήσεων. Ο Pirlo αυτή τη φορά εκτελεί φάουλ στο 93′, το οποίο καταλήγει στο δοκάρι και ύστερα άουτ. Η ένταση στο πρόσωπο του Άγγλου τερματοφύλακα ξεχείλισε, όταν ζητούσε απεγνωσμένα τη μπάλα από τα ball boys. προσπαθώντας να παίξει γρήγορα και ουρλιάζοντας: «Give me the fucking ball!». Πιστεύω δε χρειάζεται μετάφραση.

 

 

3. Το καπέλο του Joe Hart

Η West Ham, για τη διοργάνωση του FA Cup νωρίτερα στη σεζόν, ταξίδεψε στο Shrewsbury για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, όμως ο ήλιος έπεφτε σ