Οριστικό: Επιστροφή Ρότζερς στη Σέλτικ!

Ο Μπρένταν Ρότζερς συμφώνησε με την Σέλτικ και επιστρέφει στον πάγκο των πρωταθλητών Σκωτίας διαδεχόμενος τον Άγγελο Ποστέκογλου.

Ο Μπρένταν Ρότζερς επιστρέφει στον πάγκο της Σέλτικ, μετά την αποχώρηση του Ποστέκογλου υπογράφοντας συμβόλαιο μεγάλης διάρκειας.

Ακολουθήστε την σελίδα μας στο Instagram!

Ένας από τους πιο επιτυχημένους προπονητές στην ιστορία της Σέλτικ που κατέκτησε δυο συνεχόμενα εγχώρια τρεμπλ στην πρώτη θητεία του, ο Μπρένταν Ρότζερς, επιστρέφει στο Σέλτικ Παρκ.

Ο Ρότζερς είχε αποχωρήσει από τον Σύλλογο στη μέση της σεζόν 2018-19 για να αναλάβει την Λέστερ προκαλώντας τον εκνευρισμό πολλών οπαδών της Σέλτικ. Όπως όλα δείχνουν όμως επιστρέφει στη Σκωτία για να συνεχίσει το έργο που άφησε στη μέση.

Μάλιστα, οι «Κέλτες» προσφέρουν και πάλι ένα συμβόλαιο-ρεκόρ στον Ρότζερς, ο οποίος θα γίνει ξανά ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής την ιστορία του συλλόγου. Σύμφωνα με το Sky Sports, οι δυο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια και αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις εντός της εβδομάδας.

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Κοίταξα τον Μέσι και είδα τον… Μπέκαμ

Ο καλύτερος τρόπος για να αντικατασταθεί ο επιτυχημένος Ποστέκογλου, με έναν ακόμη πιο επιτυχημένο προπονητή για τη Σέλτικ.