Τότεναμ: Συμφωνία ως το 2025 με Ποστέκογλου

Η Τότεναμ έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με τον Άγγελο Ποστέκογλου και πλέον περιμένει τη θετική απάντηση της Σέλτικ για τις ανακοινώσεις.

Ο Άγγελος Ποστέκογλου θα είναι ο νέος προπονητής της Τότεναμ. Ο 57χρονος Ελληνοαυστραλός έχει δώσει τα χέρια με τη διοίκηση των Λονδρέζων και πλέον απομένει μονάχα το «πράσινο φως» από τη Σέλτικ για να επισημοποιηθεί η συμφωνία.

Ο Ποστέκογλου εξασφάλισε σχετική άδεια από τους «Κέλτες» ώστε να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Τότεναμ, οι οποίες είχαν θετική έκβαση. Συγκεκριμένα, ο γεννηθείς στη Νέα Φιλαδέλφεια τεχνικός συμφώνησε με τα «σπιρούνια» για διετές συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμη έτος.

Ο «Άντζε» πήγε στη Σέλτικ τον Ιούνιο του 2021 και έγινε έτσι ο πρώτος Αυστραλός που κάθισε σε πάγκο ενός μεγάλου ευρωπαϊκού συλλόγου. Στα δύο χρόνια παρουσίας του εκεί κατέκτησε δύο φορές το πρωτάθλημα Σκωτίας, άλλες τόσες το Λιγκ Καπ και μία το Κύπελλο. Μάλιστα τη φετινή σεζόν κατάφερε να οδηγήσει τους «καθολικούς» σε ένα ιστορικό εγχώριο τρεμπλ.

Έτσι, η Σέλτικ αναγκάζεται πλέον να ψάξει για νέο προπονητή, με τα φαβορί αυτή την στιγμή να είναι ο Μπρένταν Ρόντζερς και ο Τζέσε Μαρτς.