Παλίνια – Μπάγερν, επεισόδιο δεύτερο!

Ζοάο Παλίνια και Μπάγερν Μονάχου τα έχουν βρει για… δεύτερη φορά και από ότι φαίνεται αυτή τη φορά θα έχουμε μεταγραφή.

Με πολλαπλά δημοσιεύματα, τόσο από το αγγλικό Sky Sports όσο κι από τον γνωστό ρεπόρτερ Φαμπρίτσιο Ρομάνο να μεταφέρουν πως οι Βαυαροί τα έχουν βρει με τον παίκτη, θα έπρεπε να θεωρήσουμε τη μεταγραφή κλεισμένη.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε όμως και προϊστορία, μιας και το περασμένο καλοκαίρι η Μπάγερν είχε κάνει πάλι κίνηση για τον παίκτη. Και εκείνη τη φορά τα είχαν βρει τα παιδιά, ο Παλίνια είχε μάλιστα ταξιδέψει και στη Γερμανία για τα ιατρικά, με τη μεταγραφή όμως να μην γίνεται.

Αυτό που φημολογείται πως είχε γίνει τότε είναι πως η Φούλαμ δεν είχε προλάβει να βρει αντικαταστάτη και ολιγώρησε στο να επικυρώσει τη συμφωνία, με αποτέλεσμα η προθεσμία των μεταγραφών στη Μπούντεσλιγκα να περάσει.

Αυτή τη φορά οι κινήσεις γίνονται πολύ πιο νωρίς και θα είναι έκπληξη αν δεν γίνει ούτε τώρα η μεταγραφή, με τα ρεπορτάζ να μιλάνε για ποσό κοντά στα 45 εκατομμύρια ευρώ.

Θυμίζουμε, ο Ζοάο Παλίνια πήγε από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην Φούλαμ τον Ιούλιο του 2022 για το ποσό των 25 εκατομμυρίων ευρώ και αποτέλεσε μια από τις ηγετικές προσωπικότητες στο σύνολο του Μάρκο Σίλβα σε δύο τίμιες σεζόν για την ομάδα.

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Ντάπο Αφολαγιάν: Από τα ερασιτεχνικά στην Μπουντεσλίγκα