Παρατείνεται η δίκη του Γκιγκς για το 2023

Η δίκη του Ράιαν Γκιγκς, που κατηγορείται για κακοποίηση εις βάρος της πρώην συντρόφου του θα επανεκκινηθεί το καλοκαίρι του 2023.

Η δικαστική υπόθεση του Ράιαν Γκιγκς για ξυλοδαρμό στην πρώην συντρόφου του συνεχίζει να εκκρεμεί, με αποτέλεσμα η νέα ημερομηνία της δίκης να ορίζεται η 31η Ιουλίου του 2023.

Οι ένορκοι δεν κατόρθωσαν να καταλήξουν σε ετυμηγορίες την περασμένη εβδομάδα στη δίκη που πραγματοποιήθηκε στο δικαστήριο του Μάντσεστερ. Ο 48χρονος Ουαλός, με τα τωρινά δεδομένα, θα έχει παραμείνει ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για περίπου 2μιση χρόνια.

Ο ίδιος μάλιστα, που πέραν του ξυλοδαρμού κατηγορείται και για αφόρητα βίαιη και ελεγκτική συμπεριφορά διάρκειας τριών ετών στη σύντροφό του, φέρεται να μην παρεβρέθη στο δικαστήριο την περασμένη Τετάρτη. Ο εισαγγελέας, Πίτερ Ράιτ τόνισε ότι «θα επαναπρογραμματιστεί η δικάσιμος σε περίπου 11 μήνες, σεβόμενοι πάντα τον κ. Γκιγκς».

Σχεδόν δύο χρόνια (Νοέμβρης του 2020) μετά τη σύλληψη του πρώην παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η κατηγορούσα, Κέιτ Γκρέβιλ θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, ώστε να παρουσιάσει στο δικαστήριο τα αποδεικτικά της στοιχεία.

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!