Απέρριψε τις φήμες περί Γιουνάιτεντ ο φαν ντερ Σαρ

Ο Έντβιν φαν ντερ Σαρ απάντησε στις φήμες περί επιστροφής του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο πλευρό του Έρικ Τεν Χάχ.

Ο Έντβιν φαν ντερ Σαρ πέρασε έξι εκπληκτικές σεζόν στο «Όλντ Τράφορντ», κερδίζοντας τα πάντα, μέχρι που αποσύρθηκε το 2011. Μόλις έναν χρόνο μετά, ο Ολλανδός ανέλαβε καθήκοντα διευθυντή μάρκετινγκ στον Άγιαξ. Η δουλειά του στον σύλλογο ήταν αξιοσημείωτη, και το 2016 προήχθη στην θέση του διευθύνοντος συμβούλου.

Ο φαν ντερ Σαρ, είχε δουλέψει στένα με τον Τεν Χάχ για το χτίσιμο της φουρνιάς του «Άιαντα» που μάγεψε την Ολλανδία και την Ευρώπη. Επίσης, φέτος είχε καταλυτικό ρόλο στην πώληση των Άντονι και Λισάντρο Μαρτίνεζ στο Μάντσεστερ.

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!

Έτσι, εδώ και καιρό έχει ακουστεί μια επιστροφή στους «Κόκκινους Διαβόλους» σε παρόμοια θέση. Αυτή την βδομάδα, νέα δημοσιεύματα τον συνδέουν για ακόμη μια φορά με μια μετακίνηση πίσω στον σύλλογο. Πάντως, ο ίδιος απέρριψε την πιθανότητα να επιστρέψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ισχυριζόμενος ότι η δουλειά του στον Άγιαξ δεν έχει ακόμη τελειώσει.

«Ποτέ δεν ήταν τόσο κοντά», είπε στους Times για τις επαναλαμβανόμενες φήμες με την επιστροφή στη Γιουνάιτεντ. «Έχω καλή σχέση με το διοικητικό συμβούλιο και είχα έξι φανταστικά χρόνια στο Μάντσεστερ, αλλά δεν έχω τελειώσει ακόμα εδώ».

Διάβαστε ακόμα: Τζέσε Μαρς: «Θα είμαι εδώ για πολύ καιρό»