Πέπ Γκουαρντιόλα:«Δεν φεύγω από την θέση μου, είμαστε αθώοι»!

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πέπ Γκουαρντιόλα, μίλησε για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει η ομάδα του και δήλωσε πως είναι αθώοι και για αυτό δεν φεύγει από την θέση του!

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πέπ Γκουαρντιόλα, παρευρέθηκε στην συνέντευξη τύπου για το παιχνίδι με την Άστον Βίλα και δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει η ομάδα του για οικονομικές παρανομίες. Ο 52χρονος κόοουτς καθησύχασε ότι δεν φεύγει από την θέση του, καθώς η ομάδα του είναι αθώα!

Συγκεκριμένα ο Γκουαρντιόλα είπε: «Δεν φεύγω από την θέση μου, θέλω να μείνω στην Μάντσεστερ Σίτι περισσότερο από ποτέ. Είμαι 100% σίγουρος. Οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Σίτι δεν μου λένε ψέματα. Δείτε τι έγινε με την ΟΥΕΦΑ, δεν κάναμε τίποτα λάθος. Γιατί να μην εμπιστευτώ τους ανθρώπους μου;».

«Αυτές οι 19 ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ έχουν δημιουργήσει ένα προηγούμενο. Να είστε προσεκτικοί με το τι μας έχουν κάνει (οι αντίπαλες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ). Πολλοί σύλλογοι μπορούν να κάνουν προτάσεις και υπάρχουν πολλοί σύλλογοι που μπορούν να κατηγορηθούν, όπως μας έχουν κατηγορήσει και αυτή την φορά».

«Είμαι απόλυτα πεποισμένος ότι θα είμαστε αθώοι – και μετά τι θα συμβεί; Θα σταματήσουμε τώρα; Από τότε που άνελαβε τον σύλλογο το Άμπου Ντάμπι, είναι έτσι. Ανάμεσα στις 19 ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ και στα λόγια των ανθρώπων μου, βασίζομαι στα λόγια των ανθρώπων μου στην Σίτι»!

«Η Μάντσεστερ Σίτι απέδειξε ότι είμασταν εντελώς αθώοι με την υπόθεση της ΟΥΕΦΑ. Γιατί να μην σκέφτομαι αυτή την στιγμή όταν δεν υπάρχει εξαγορά;»!

Μερικές από τις πιθανές τιμωρίες που ακούστηκαν μέχρι στιγμής για τους «Πολίτες» είναι πρόστιμο, αφαιρεση βαθμών, αφαίρεση τίτλων μέχρι και αποβολή από το πρωτάθλημα. Η Μάντσεστερ Σίτι στην σκία των κατηγοριών, αντιμετωπίζει την Άστον Βίλα (Κυριακή 18:30) και θέλει να συνεχίσει την καταδίωξη της Άρσεναλ!

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο Facebook για περισσότερες ειδήσεις από τον κόσμο του Αγγλικού ποδοσφαίρου!