Βόμβα στην Πρέμιερ λιγκ “στα σχοινιά” η Μάντσεστερ Σίτι

«Βόμβα» έσκασε στην Αγγλία, καθώς η Μάντσεστερ Σίτι κατηγορείται για πολυάριθμες οικονομικές παραβιάσεις. Δείτε με τι ποινές κινδυνεύει.

«Βόμβα» έσκασε στην Αγγλία με τις κατηγορίες εις βάρος της Μάντσεστερ Σίτι. Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα οι «πολίτες» φαίνεται ότι έχουν παραβιάσει οικονομικούς όρους πάνω από εκατό φορές.

Συγκεκριμένα οι κατηγορίες έχουν να κάνουν με τα έσοδα, τις αμοιβές των προπονητών και παικτών, όροι της UEFA που έχουν παραβιάσει και η Πρέμιερ Λιγκ από την μεριά της έχει ξεκινήσει έρευνα για κερδοφορία. Οι οικονομικές ατασθαλίες λέγεται ότι έχουν γίνει από το 2009 μέχρι και το 2018 και τώρα θα παραπεμφεί σε ανεξάρτητη επιτροπή.

Μεταξύ άλλων μέσα στις κατηγορίες υπάρχουν παράνομες πληρωμές σε ποδοσφαιριστές κάτω των 18, «κρυφά» συμβόλαια και «χρυσές» χορηγικές συμφωνίες.

Οι ποινές που μπορεί να δεχτεί η ομάδα του Μάντσεστερ, είναι το χρηματικό πρόστιμο, η αφαίρεση βαθμών, η αφαίρεση τίτλων, μέχρι και αποβολή από το πρωτάθλημα.

Ο σύλλογος από την μεριά του δεν έχει προβεί σε καμία ανακοίνωση, καθώς τα νέα «έσκασαν» το πρωί της Δευτέρας. Το διάστημα αυτό που η Σίτι κατηγορείται για οικονομικές παραβιάσεις έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα.

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Πέρσι Τάου: Το «κρίμα» της Μπράιτον, ο «θησαυρός» της Αλ Αχλί

Ακολουθήστε μας και στην σελίδα μας στο Facebook για περισσότερες ειδήσεις γύρω από τον κόσμο του Αγγλικού ποδοσφαίρου!