Πιέζει για Χάρισον η Λέστερ

Δεν παραδίδει τα όπλα η Λέστερ που παλεύει ακόμα την περίπτωση του Τζακ Χάρισον. Στο χέρι της Λιντς η τελική έκβαση της μεταγραφής.

Ο Τζακ Χάρισον παραμένει διακαής πόθος για την Λέστερ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ο 26χρονος πλάγιος μέσος, φαίνεται πως αποτελεί την ιδανική προσθήκη για τον Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος έχει ανάψει εδώ και καιρό το «πράσινο φως». Οι «Αλεπούδες» βρίσκονται αρκετό καιρό σε διαπραγματεύσεις με την Λιντς, που ωστόσο δεν…«ψήνεται» να παραχωρήσει έναν βασικό της παίκτη. Πριν λίγες μέρες ενημερωθήκατε από το eyap.gr, για την επίσημη πρόταση ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ που έκανε η Λέστερ δείχνοντας αποφασισμένη να πείσει τα «Παγώνια».

Σύμμαχος της Λέστερ στην προσπάθεια αυτή αποτελεί, το συμβόλαιο του Χάρισον με την ομάδα του Τζέσι Μαρς. Ο 26χρονος πλάγιος μέσος έχει ακόμα 18 μήνες συμβολαίου, γεγονός πως ίσως διαδραματίσει κομβικό ρόλο στην έκβαση των διαπραγματεύσεων.

Διαβάστε ακόμα: Χειμερινή Deadline Day 2023: Η τελευταία μέρα των μεταγραφών live στο eyap.gr!

Άγνωστη, παραμένει ακόμη η στάση του ίδιου του παίκτη. Αν ο 26χρονος Άγγλος δώσει το τελικό ”ΟΚ”, αυξάνει τις πιθανότητες ολοκλήρωσης του deal. Το ίδιο ισχύει και από την πλευρά της Λιντς. Είναι σαφές πως, αν τα «Παγώνια» πραγματοποιήσουν κάποια επιθετική προσθήκη της τελευταίας στιγμής, ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για την άφιξη του παίκτη στο «King Power Stadium». Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν.

Ακολουθήστε την σελίδα μας στο Instagram!