Δεν πτοείται στην υπόθεση Καϊσέντο η Άρσεναλ

Μπορεί να ήρθε αντιμέτωπη με δύο «άκυρα» από την Μπράιτον, αλλά η Άρσεναλ παραμένει απτόητη στην «μάχη» για τον Μόισες Καϊσέντο.

Η Άρσεναλ έχει ως πρωταρχικό της στόχο στην Deadline Day του Γενάρη την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Αφού είδε δύο προσφορές τις για τον Μόισες Καϊσέντο ν’ απορρίπτονται από την Μπράιτον, η μία μάλιστα μέσα σε λίγες ώρες, τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι «Κανονιέρηδες» δεν αλλάζουν εύκολα στάση! Είναι ακόμα στο παιχνίδι για τον 21χρονο μέσο!

Με τον Τόμας Παρτέι να αποχωρεί με τραυματισμό στα πλευρά στην ήττα στο FA Cup ενάντια στην Μάντσεστερ Σίτι και την αβεβαιότητα γύρω από το πόσο θα κρατήσει ο τραυματισμός του Μοχάμεντ Ελνένι στο γόνατο, φαίνεται επιτακτική η κίνηση για τον Καϊσέντο. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες του The Times, η Άρσεναλ ετοιμάζει μια νέα, αυξημένη, πρόταση ύψους 75 εκατομμυρίων λιρών.

Καϊσέντο Άρσεναλ

Να υπενθυμίσουμε ότι η Άρσεναλ είχε ξεκινήσει με μια πρόταση ύψους 60 εκατομμυρίων λιρών για τον ταλαντούχο μέσο της Μπράιτον, με τη δεύτερη να αγγίζει τα 70 εκατομμύρια με τα μπόνους. Η Τσέλσι παρακολουθεί επίσης την υπόθεση από κοντά, σύμφωνα με τα αγγλικά ρεπορτάζ.