«Πλήγμα» στη Νιούκαστλ: Υποτροπίασαν οι Ίσακ και Σεν-Μαξιμίν!

Η Νιούκαστλ έχει να αντιμετωπίσει δύο σοβαρά προβλήματα με τους Σεν-Μαξιμίν και Αλεξάντερ Ίσακ να είναι εκτός με τραυματισμούς.

Η Νιούκαστλ φαίνεται πως στέκεται άτυχη καθώς χάνει τους δύο πιο ταλαντούχους παίκτες της στην επίθεση, τον κορυφαίο παίκτη της τα τελευταία χρόνια, Άλαν Σεν-Μαξιμίν και την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της και πολλά υποσχόμενο επιθετικό, Αλεξάντερ Ίσακ.

Αμφότεροι οι παίκτες υπέστησαν υποτροπές των αντίστοιχων τραυματισμών τους. Ο Σεν-Μαξιμίν έχει τραυματιστεί στον οπίσθιο μηρό του τρεις φορές μέχρι τώρα, ενώ ο Ίσακ έχει πρόβλημα στο μηρό – και δεν θα εμφανιστεί βραχυπρόθεσμα.

Ο Σουηδός επιθετικός, Αλεξάντερ Ίσακ, φαίνεται πως επίσης υποτροπίασε και θα επιστρέψει μετά το Μουντιάλ του Κατάρ, κάπου στα μέσα Δεκεμβρίου! Ο Σεν-Μαξιμίν μπορεί να επιστρέψει νωρίτερα από το Παγκόσμιο Κύπελλο, αν και εφόσον η Νιούκαστλ διαχειριστεί προσεκτικά την αποθεραπεία του.

«Τον Άλεξ, δεν πιστεύουμε ότι θα τον ξαναδούμε πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δυστυχώς υπέστη νέα ζημιά στον μηρό του», είπε ο προπονητής της Νιούκαστλ, Έντι Χάου. «Ο Μάξι είχε έναν πολύ μικρό ερεθισμό στο οπίσθιο μηριαίο του, αλλά είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει, οπότε αν και είναι ένας πολύ μικρός τραυματισμός, λόγω της επανεμφάνισης θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τα χρονοδιαγράμματα, αλλά ελπίζουμε να τον δούμε πριν το διάλειμμα του Μουντιάλ».

Νωρίτερα αυτή τη σεζόν, ο Χάου παραδέχτηκε ότι η Νιούκαστλ θα εξετάσει γιατί υπέφερε από τόσους πολλούς τραυματισμούς. Ωστόσο, δεν είναι οι αρχικοί τραυματισμοί που τον αφορούν, αλλά περισσότερο είναι αυτοί που επαναλαμβάνονται και είναι ανησυχητικοί για τον προπονητή.

«Ευτυχώς δεν είχαμε νέους τραυματισμούς, αλλά το πρόβλημα εδώ είναι όταν έχουμε επαναλαμβανόμενους τραυματισμούς», είπε ο Χάου. «Είναι ένα διπλό χτύπημα για εμάς γιατί πάντα θα παθαίνεις νέους τραυματισμούς, αλλά αν δεν επιστρέψεις από τους τραυματισμούς σου πρώτα, μπορεί να είναι δύσκολο. Είναι σημαντικό για εμάς να διασφαλιστεί ότι αυτό δεν θα ξανασυμβεί».

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Προβλήματα στις ανανεώσεις των Ζορζίνιο και Καντέ στην Τσέλσι

Ακολούθησε μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!