Πολύ κοντά στον Φρόιλερ η Νότινγχαμ!

Πολύ κοντά σε ακόμη μία μεταγραφή, αυτή του Ρέμο Φρόιλερ της Αταλάντα, βρίσκεται η Νότινγχαμ Φόρεστ.

Άλλη μία μεταγραφή στο προσκήνιο για τη Νότινγχαμ Φόρεστ, με το Ρέμο Φρόιλερ να βρίσκεται πολύ κοντά στο να υπογράψει. Οι νεοφώτιστοι του Βαγγέλη Μαρινάκη έχουν κύριο στόχο την παραμονή και ως τώρα το έχουν αποδείξει μέσω της μεταγραφικής αγοράς.

Ούσα μία από τις πιο δραστήριες ομάδες στο μεταγραφικό παζάρι, με 12 μεταγραφές ήδη, η ομάδα του Στιβ Κούπερ φαίνεται να ψάχνει έναν παίκτη – εργαλείο. Ο Ελβετός διεθνής αγωνίζεται κατά κύριο λόγο στον άξονα, σε όλες τις θέσεις. Καθίσταται ένας εκ των σημαντικότερων ποδοσφαιριστών της Αταλάντα και της σταθεροποίησής της στα υψηλά στρώματα τόσο της Serie A, όσο και της Ευρώπης.

Στα 30 του πλέον, θα προσθέσει εμπειρία και στιβαρότητα στη Φόρεστ, ενώ η αναμφισβήτητη ποιότητα δεν εκλείπει. Κοστολογείται στα 20 εκατομμύρια ευρώ στο transfermarkt, ενώ έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025. Παρ’ όλα αυτά, η πρόσφατη ανανέωση του Φρόιλερ δεν αποτελεί εμπόδιο στις διαπραγματεύσεις των δύο συλλόγων, καθώς γίνεται λόγος για ένα ποσό συμφωνίας που θα ανέρχεται στα 7,5 εκατομμύρια λίρες.

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!