Πόσα θέλουν για να μας τρελάνουν οι Wolves;!

Ο Mendes είναι ο «μαέστρος» ακόμα μιας μεταγραφής από το «πάνω ράφι» για τους Wolverhamtpon Wonderers και ο #Άγιος αναλύει την μεταγραφική πολιτική και τον Πορτογαλικό «αέρα» που έχει φέρει στον σύλλογο.

 

Την Πέμπτη το απόγευμα, ανακοινώθηκε από τους Wolves η μεταγραφή του Rui Patricio από την Sporting Lisbon, με πλουσιοπάροχο τετραετές συμβόλαιο. Ο Πορτογάλος, σε ηλικία 30 ετών, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα γήπεδα της Ρωσίας, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της εθνικής Πορτογαλίας. Πριν από περίπου ένα μήνα, 50 φανατικοί οπαδοί της Sporting, εισέβαλαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και επιτέθηκαν σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο.

Ο Patricio ήταν ένας από λίγους παίκτες του συλλόγου που εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους στη διοίκηση για το περιστατικό και ήρθε σε σύγκρουση με τους ιθύνοντες του συλλόγου. Αποφάσισε, λοιπόν, μετά από μια σειρά γεγονότων, να «σπάσει» το συμβόλαιο του με το σύλλογο και να βγει στην αγορά για να ψάξει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη. Οι Wolves, λοιπόν, εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση που δημιουργήθηκε και υπέγραψαν ως ελεύθερο τον πολύπειρο διεθνή τερματοφύλακα.