Πότερ για Καντέ: «Δεν θα ανακατευτώ στο θέμα της ανανέωσης»

Για την υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Ενγκολό Καντέ μίλησε ο Γκρέιαμ Πότερ, ο οποίος ανέφερε πως δεν θα ανακατευτεί.

Η ανανέωση του Ενγκολό Καντέ στη Τσέλσι είναι ένα θέμα στην ομάδα και ο τεχνικός των «Μπλε», Γκρέιαμ Πότερ, ανέφερε πως οι διαπραγματεύσεις θα γίνουν μεταξύ του παίχτη και της διοίκησης. Το συμβόλαιο του Γάλλου λήγει το καλοκαίρι και οι απαιτήσεις του είναι αρκετά υψηλές.

Στη προσπάθεια τους να φτιάξουν το ρόστερ της ομάδας οι νέοι ιδιοκτήτες της Τσέλσι έχουν τον Ενγκολό Καντέ σε προτεραιότητα. Κάπου εκεί σχολίασε και ο νέος τεχνικός της ομάδας, ότι δεν θα ανακατευτεί καθόλου σε αυτό. Η μόνη βοήθεια που θα δώσει στον 31χρονο μέσο είναι η αγωνιστική, μετά και τον τραυματισμό του.

«Η συγκεντρωσή μου αυτή τη στιγμή είναι να βοηθήσω το Καντέ να επανέλθει, ώστε να είναι διαθέσιμος για εμάς, επειδή όταν είναι στο γήπεδο έχει μεγάλη επιρροή. Τα άλλα είναι μεταξύ της διοίκησης και του παίχτη. Στόχος μου είναι να τον βοηθήσω να γίνει καλά και να απολαμβάνει ξανά το παιχνίδι, γιατί δεν υπάρχουν πολλοί σαν αυτόν. Όσο πιο γρήγορα επιστρέψει τόσο το καλύτερο για εμάς», ανέφερε.

«Είναι δύσκολο να αντικαταστήσεις κάποιον σαν τον Καντέ, είναι παγκόσμιας κλάσης παίχτης και κάθε ομάδα που θα τον χάσει θα υποφέρει», πρόσθεσε.

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Μπράιτον: Σχολίασε το ενδιαφέρον των «μεγάλων» ο Τροσάρ

Κάντε ένα like στη σελίδα μας στο Facebook αν δεν το έχετε ήδη κάνει!