Ποτσετίνο: «Χρειαζόμαστε χρόνο, δεν ήμασταν αποτελεσματικοί»

Ο προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, ζήτησε υπομονή από τους φίλους της ομάδας μετά την ήττα με 0-1 από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η ομάδα του Ποτσετίνο γνώρισε εντός έδρας ήττα από την Φόρεστ χθες και ο Αργεντινός τεχνικός τόνισε την ανάγκη να υπάρξει υπομονή. «Αυτή είναι μία διαδικασία που πρέπει να σκεφτείς ότι χρειάζεται χρόνο. Σήμερα νομίζω πως δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δεν είμαστε αρκετά εύστοχοι στην τελική ενέργεια».

«Πρέπει να σκοράρουμε αν θέλουμε να νικάμε και δεχθήκαμε ένα γκολ από ένα λάθος. Ναι είμαι απογοητευμένος αλλά όχι στεναχωρημένος. Σε αυτό το σημείο της διαδικασίας πάντα χρειάζεσαι τύχη σε κάποιες καταστάσεις. Δεν θέλω να υποτιμήσω την προσπάθεια των αντιπάλων, ξέραμε πως θα παίξουν. Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί αμυντικά και επιθετικά. Όταν δεν σκοράρεις, δεν κερδίζεις».

«Μπορείς να καταλάβεις τον κόσμο που ήρθε από το παρελθόν και θέλει να δει την ομάδα να κερδίζει και να παίζει καλά», είπε. «Δεν παίζουμε φανταστικά, αλλά νομίζω ότι η απόδοση δεν είναι κακή. Αν είχαμε σκοράρει στα πρώτα λεπτά, είχαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες και κάναμε 2-0, ίσως να τελειώναμε με διαφορετικό τρόπο σήμερα».

«Οι οπαδοί θέλουν να κερδίζουν και πρέπει να τους δώσουμε τη δυνατότητα να είναι χαρούμενοι, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Καταλαβαίνω ότι είμαστε στην Τσέλσι και πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Αυτό το είδος παιχνιδιού θα μας βοηθήσει να είμαστε πιο ώριμοι και να μάθουμε τον ανταγωνισμό. Δεν είναι μόνο να έχουμε ποιότητα, αφού πρόκειται να αγωνιστούμε με διαφορετικό τρόπο. Να ταιριάξουμε την επιθετικότητά τους με την ενέργεια, με την επιθυμία».

«Δεν ήμασταν τυχεροί γιατί πιστεύω ότι αξίζαμε περισσότερα στη Γουέστ Χαμ και σήμερα, αλλά δεν πήραμε βαθμό, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε, να είμαστε θετικοί και είναι μια διαδικασία που είπα πριν, είναι θέμα χρόνου», συμπλήρωσε ο Ποτσετίνο.

Κάντε ένα like στη σελίδα μας στο Facebook αν δεν το έχετε ήδη κάνει!