Σε ποια ομάδα θα καταλήξει ο Μπεν Μπρέρετον-Ντίαζ;

To ενδιαφέρον συλλόγων της Πρέμιερ Λιγκ είναι δεδομένο για τον Μπεν Μπρέρετον-Ντίαζ, γεγονός που δεν αφήνει ασυγκίνητο τον Χιλιανό ποδοσφαιριστή. Ποια η στάση της Μπλάκμπερν;

O εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της Τσάμπιονσιπ, Μπεν Μπρέρετον-Ντίαζ έχει συγκεντρώσει με τις εμφανίσεις του τα δύο τελευταία χρόνια, έχει κάνει πολλές ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ να ενδιαφέρονται ζεστά για την περίπτωσή του.

Όπως γράφτηκε και νωρίτερα στο eyap.gr, η Φούλαμ προσπάθησε να αποκτήσει τον Χιλιανό αλλά η Μπλάκμπερν δεν μπήκε σε διαδικασία διαπραγματεύσεων. Αργότερα μέσα στη μέρα, ήταν η σειρά της Έβερτον να προσπαθήσει να δελεάσει τα «Ρόδα».

Ύστερα από την απόφαση του Ζοάο Πέδρο να παραμείνει στην Γουότφορντ, τα «Ζαχαρωτά» έστρεψαν την προσοχή τους στον Μπρέρετον-Ντίαζ. Πιο συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της Έβερτον βρίσκονται σε συζητήσεις με τη διοίκηση της Μπλάκμπερν. Η ομάδα της Τσάμπιονσιπ δεν θέλει να πουλήσει τον Χιλιανό μεσοεπιθετικό όμως εάν η πρόταση που πέσει στο τραπέζι καλύπτει τις οικονομικές απαιτήσεις, τότε είναι πολύ πιθανό οι διαπραγματεύσεις να προχωρήσουν.

Αυτή τη στιγμή, εάν μία ομάδα είναι το φαβορί για την απόκτηση του Μπρέρετον-Ντίαζ, αυτή είναι η Έβερτον, σύμφωνα με το Sky Sports.