Τσέλσι και Γιούβε «τα λένε» για Ζακαριά

Εξαιρετικά δραστήρια είναι η Τσέλσι την τελευταία μέρα των καλοκαιρινών μεταγραφών, με τον Ντενί Ζακαριά να μπαίνει στο… μικροσκόπιο της.

Ζακαριά από το πουθενά για την Τσέλσι!

Οι «Μπλε» προσπαθούν να ενισχυθούν, μετά την αμυντική ενίσχυση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, με την μεσαία γραμμή αλλά και την επίθεση να αποτελούν – πλέον – προτεραιότητες.

Ειδικότερα, φαίνεται να έγινε μια προσπάθεια για τον Ιμπράημ Σανγκαρέ, χωρίς όμως επιτυχία, με τους ανθρώπους του λονδρέζικου συλλόγου να πηγαίνουν σε δεύτερο πλάνο.

Όπως αποδεικνύεται, ο Ντενί Ζακαριά αποτελεί τον «εκλεκτό» της τελευταίας στιγμής, με την Τσέλσι να έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με την Γιουβέντους, για την απόκτηση του, σύμφωνα με πληροφορίες του Sky Sports.

Ο Ελβετός διεθνής αμυντικός μέσος εντυπωσίασε τα προηγούμενα χρόνια με την φανέλα της γερμανικής Γκλάντμπαχ και τον Ιανουάριο υπέγραψε στην Ιταλία, αν και, δύσκολα αναμένεται να πάρει περισσότερα παιχνίδια την φετινή σεζόν (πέρυσι έπαιξε 15 φορές).

Σίγουρα, η περίπτωση του φαντάζει αρκετά «ελκυστική» για την Τσέλσι, η οποία πρέπει να βιαστεί, με μερικές ώρες να απομένουν για το κλείσιμο του φετινού θερινού μεταγραφικού παραθύρου.