Πρέμιερ Λιγκ: Ανακοίνωσε τον ορισμό τριών αγώνων

Η Πρέμιερ Λιγκ ανακοίνωσε τον ορισμό μερικών από τους αγώνες που είχαν αναβληθεί το προηγούμενο διάστημα λόγω πένθους.

Η Πρέμιερ Λιγκ ανακοίνωσε τον ορισμό μερικών από τους αγώνες που είχαν αναβληθεί το προηγούμενο διάστημα. Μεταξύ αυτών και τα ντέρμπι Άρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ. Η διοργανώτρια αρχή είχε προχωρήσει σε αρκετές αναβολές αγώνων τον Σεπτέμβριο λόγω του θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Πλέον με κάθε ευκαιρία θα ορίζει εξ αναβολής παιχνίδια σε κενές ημερομηνίες για να καλυφτεί το κενό. Το ντέρμπι κορυφής όπως είναι αυτή την στιγμή τα δεδομένα, Άρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτι, είχε ακυρωθεί τον Οκτώβριο προκειμένου η Άρσεναλ να αγωνιστεί στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η νέα του ημερομηνία είναι την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στις 21:30. Τα άλλα δύο παιχνίδια που μπήκαν στο πρόγραμμα είναι το Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ που ορίστηκε για την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου στις 22:00. Ωστόσο το παιχνίδι θα διεξαχθεί μόνο αν καμιά από τις δύο ομάδες δεν χρειαστεί να παίξει επαναληπτικό στο Fa Cup.

Το άλλο παιχνίδι είναι το Φούλαμ-Τσέλσι που ορίστηκε για την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου στις 22:00. Οι συγκεκριμένοι ορισμοί έφεραν και μετατόπιση άλλων αγώνων όπως του Τσέλσι-Κρίσταλ Πάλας, που μεταφέρθηκε για την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στις 16:00 και του Μάντσεστερ Σίτι-Γούλβς που θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στις 16:00 και όχι το Σάββατο που ήταν προγραμματισμένο.

Αναλυτικά τα παιχνίδια που ορίστηκαν:

  • Φούλαμ-Τσέλσι, Πέμπτη 12 Ιανουαρίου (22:00)
  • Τσέλσι-Κρίσταλ Πάλας, Κυριακή 15 Ιανουαρίου (16:00)
  • Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ, Πέμπτη 19 Ιανουαρίου (22:00)
  • Μάντσεστερ Σίτι-Γούλβς, Κυριακή 22 Ιανουαρίου (16:00)
  • Μάντσεστερ Σίτι-Γούλβς, Κυριακή 22 Ιανουαρίου (16:00)

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Τσέλσι: Κλείνει οριστικά ο Ενκουνκού

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!