Ρόι Κιν για Χάαλαντ: «Μοιάζει σχεδόν με παίκτη της τέταρτης κατηγορίας»

«Απασφάλισε» ο Ρόι Κιν, με σκληρή κριτική για τον Έρλινγκ Χάαλαντ και την εμφάνισή του στον αγώνα εναντίον της Άρσεναλ.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν έπιασε υψηλές επιδόσεις στον μεγάλο κυριακάτικο αγώνα στο Έτιχαντ ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ. Δεν σκόραρε το κρίσιμο γκολ για την ομάδα του στην διεκδίκηση του φετινού τίτλου της Premier League και δεν ήταν όσο δραστήριος θα περίμενε κανείς στην περιοχή της Άρσεναλ.

Αυτή του η εμφάνιση δεν εντυπωσίασε τον θρύλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρόι Κιν, ο οποίος προέβη σε αρκετά σκληρή κριτική προς το πρόσωπο του διεθνή Νορβηγού επιθετικού.

«Τα επίπεδα του παιχνιδιού του γενικότερα είναι πολύ φτωχά, και όχι μόνο σήμερα, νομίζω ότι το σπάσιμο της μπάλας, οι κεφαλιές του ή οτιδήποτε άλλο σχετικό μπροστά από το τέρμα, σε αυτά είναι ο καλύτερος στον κόσμο», δήλωσε στο Sky Sports ο Ρόι Κιν μετά τον αγώνα.

«Αλλά το γενικό του παιχνίδι, για έναν τέτοιο παίκτη, είναι τόσο φτωχό, όχι μόνο σήμερα, νομίζω ότι πρέπει να βελτιωθεί, μοιάζει σχεδόν σαν παίκτης της League Two. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο βλέπω το γενικό του παιχνίδι, που πρέπει να βελτιωθεί και θα γίνει τα επόμενα χρόνια. Είναι φ