Σταμάτησε η αστυνομία τον Κώστα Τσιμίκα με την Λαμποργκίνι του; [photo]

Μια φωτογραφία του Κώστα Τσιμίκα κάνει τον γύρο τον σόσιαλ μίντια τις τελευταίες ώρες.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί σε Χ και Facebook η φήμη ότι η αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ σταμάτησε στον δρόμο τον αμυντικό της Λίβερπουλ, Κώστα Τσιμίκα.

Μόνη απόδειξη, μέχρι στιγμής, μια φωτογραφία, όπου διακρίνεται μια γκρι Lamborghini Huracan και ένα άτομο με φόρμα της Λίβερπουλ απ’έξω από αυτή. Δίπλα του ενα περιπολικό και μερικοί αστυνομικοί, όλα αυτά έξω από ένα καφέ Costa Coffee.

Η φωτογραφία έχει γίνει viral, αναφέροντας τον Κώστα Τσιμίκα ως το άτομο που φαίνεται να σταμάτησε η αστυνομία. Αρχικά στο στιγμιότυπο δεν διακρίνεται καθαρά το πρόσωπο του ατόμου. Περαιτέρω, δεν είναι ξεκάθαρο αν το αυτοκίνητο της φωτογραφίας είναι το ίδιο με αυτό που οδηγά ο Έλληνας διεθνής τον τελευταίο καιρό.

Ο «Greek Scouser» έχει δημοσιεύσει στο παρελθόν σειρά φωτογραφιών με μια μπλε κάμπριο Lamborghini Huracan, ενώ παλαιότερα με μια Mercedes G-Class G63.

Από την άλλη, όμως, πολλοί υποστηρίζουν ότι το γκρι supercar είναι το νέο αυτοκίνητο του Τσιμίκα στην Αγγλία, αναφέροντας περαιτέρω ότι τον έχουν δει να φτάνει με αυτό στο προπονητικό κέντρο της Λίβερπουλ και στο Άνφιλντ.

Συμπεραίνουμε, λοιπόν, ότι τα στοιχεία δεν είναι ξεκάθαρα για να επιβεβαιώσουν την παραπάνω φήμη. Ο Κώστας Τσιμίκας βρέθηκε στον πάγκο του κυριακάτικου αγώνα ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Μπράιτον, που παρά τον τραυματισμό του Ρόμπερτσον, οι Γκόμεζ και Μπράντλεϊ πήραν τις θέσεις στα άκρα της άμυνας.


Διαβάστε επίσης: Μ. Σίλβα: «Δεν είμαστε φαβορί για τον τίτλο πλέον»