Ρονάλντο: «Αγαπώ την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Η στάση του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την επίσημη ανακοίνωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για άμεση λύση της συνεργασίας τους.

Δεν άργησαν οι δηλώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την λύση του συμβολαίου του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πριν λίγο, ανακοινώθηκε το τέλος της δέυτερης θητείας του Πορτογάλου από τους «Κόκκινους Διαβόλους». Βέβαια, μένει να μάθουμε τους όρους της συμφωνίας για την «απελευθέρωση» του παίχτη.

Οι σχέσεις των δύο πλευρών ήταν στα άκρα από καιρό, όμως τα λεγόμενα στην συνέντευξη του Ρονάλντο ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Εκεί, κατηγόρησε και εξέθεσε ευθέως τους πάντες στον σύλλογο. Κάτι τέτοιο κρίθηκε ασυγχώρητο, καθώς λίγες μέρες μετά ήρθε η απάντηση της Γιουνάιτεντ.

«Μετά από συνομιλίες με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, συμφωνήσαμε αμοιβαία να τερματίσουμε το συμβόλαιό μας. Λατρεύω τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αγαπώ τους οπαδούς, αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναζητήσω μια νέα πρόκληση. Εύχομαι τα καλύτερα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», ήταν η ανακοίνωση του Ρονάλντο.

Διαβάστε ακόμα: Νέα συνεργασία της Γουέστ Χαμ με τους Iron Maiden

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!