Ρότζερς: «Δεν θα ξοδέψουμε πολλά ο,τι και να γίνει»

Ο τεχνικός της Λέστερ Μπρένταν Ρότζερς παραδέχτηκε ότι η ομάδα του δεν μπορεί να ξοδέψει πολλά χρήματα, παρότι μπήκαν πολλά λεφτά στα ταμεία από την πώληση Φοφανά.

Δηλώσεις αναφορικά με τις μεταγραφές της Λέστερ έκανε ο Μπρένταν Ρότζερς. Ο Φοφανά ανακοινώθηκε και επίσημα στην Τσέλσι, μια μεταγραφή που θα βάλει 70 με 75 εκατομμύρια λίρες στα ταμεία της Λέστερ. Ο Ρότζερς περιμένει το ποσό αυτό για να αξιοποιηθεί την επανεπένδυση και την ενίσχυση της ομάδας, αφού η μοναδική προσθήκη για αυτό το καλοκαίρι παραμένει ο τερματοφύλακας Άλεξ Σμίθις.

Όμως, δεν θα ξοδευτεί όλο το ποσό αμέσως, καθώς και η Σεντ-Ετιέν θα πάρει κάποια χρήματα αφού στο συμβόλαιο που υπεγράφη το 2020 υπάρχει ρήτρα μεταπώλησης. Το ποσό αυτό θα κινηθεί γύρω στις 32 εκατομμύρια λίρες.

Πιο συγκεκριμένα ο Ρότζερς είπε: «Υπήρξαν συζητήσεις, αλλά σίγουρα δεν θα είναι ολόκληρο το ποσό. Νομίζω ότι μέρος αυτού σχετίζεται και με τη Σεντ Ετιέν, συν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο σύλλογος. Θα υπάρχουν κάποιοι πόροι για να μπορέσουμε να κάνουμε κάποιες διαπραγματεύσεις».

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Μπρούκς: Επιστρέφει στα γήπεδα τρεις μήνες αφότου νίκησε τον καρκίνο!

Κάντε ένα like στη σελίδα μας στο facebook αν δεν το έχετε ήδη κάνει!