Σχολίασε τις φήμες περί μεταγραφής του Πέδρο Νέτο στην Άρσεναλ, ο Μπρούνο Λάζε

Ο προπονητής της Γούλβς, Μπρούνο Λάζε, κλήθηκε χθες να σχολιάσει τις φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες για ενδιαφέρον της Άρσεναλ για τον Πέδρο Νέτο.

Συγκεκριμένα οι «The Times» σε δημοσίευμα τους είχαν αναφερθεί για ενδιαφέρον της Άρσεναλ για την απόκτηση του 22χρονου Πορτογάλου, τον οποίο η Γούλβς κοστολογεί στα 50 εκατομμύρια λίρες.

Ο Μπρούνο Λάζε με την σειρά του, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κάποια πρόταση μέχρι στιγμής για τον Πέδρο Νέτο. «Άκουσα για το ενδιαφέρον αλλά δεν έχει έρθει κάποια πρόταση σε εμάς. Είναι φυσιολογικό οι ομάδες να ενδιαφέρονται για τους καλούς παίκτες που έχουμε».

«Οι ομάδες ψάχνουν καλούς παίκτες με τον ίδιο τρόπο που εμείς κοιτάζαμε τους Γκονσάλο Γκέδες, Ματέους Νούνιες και τον Νέϊθαν Κόλινς. Κανένας δεν μου έχει πει για κάποια πρόταση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός.

Με την μεταγραφική περίοδο να πλησιάζει προς το τέλος της, τα σενάρια και οι φήμες περί μεταγραφών φουντώνουν. Αυτό που μένει να δούμε, είναι αν η Άρσεναλ προτίθεται όντως να αποκτήσει τον νεαρό Πορτογάλο, μπαίνοντας σε διαπραγματεύσεις με την διοίκηση της Γούλβς.

Συντάκτης: Κώστας Τσιακλής

Κάντε ένα like στη σελίδα μας στο Facebook αν δεν το έχετε ήδη κάνει!