Σοκαριστικός τραυματισμός για τον Πάτρικ Άλμοντ

Πολύ άτυχος στάθηκε ο Πάτρικ Άλμοντ κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ της Σάουθεντ και της Ντάρλινγκτον, με τραυματισμό στο κεφάλι.

Ο Πάτρικ Άλμοντ στον αγώνα της Ντάρλινγκτον με την Σάουθεντ χτύπησε στο κεφάλι, με τα πρώτα σημάδια να κάνουν λόγο για διάσειση. Αφού αντικαταστάθηκε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι περαιτέρω εξετάσεις έδειξαν εγκεφαλική αιμορραγία. Ο 20χρονος, προϊόν τον ακαδημιών της Σάντερλαντ, βρίσκεται πλέον υπό στενή ιατρική παρακολούθηση στο Λονδίνο, συνοδεία και του ιατρού της ομάδας Ντάνι Ο’Κόννορ.

Το παιχνίδι για το FA Trophy έληξε με νικήτρια την ομάδα της Σάουθεντ (2-1), με τους δύο συλλόγους να στέλνουν θερμές ευχές για ταχεία ανάρρωση στον άτυχο Άλμοντ. «Οι σκέψεις μας βρίσκονται στο πλευρό του Πάντυ, θα συνεχίσουμε να ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση», ανακοίνωσε η Ντάρλινγκτον μετά τον αγώνα.

Σημειώνεται πως ο Πάντυ Άλμοντ υπήρξε επιβάτης σε τροχαίο ατύχημα μόλις τον περασμένο Ιούνιο. Εκεί τραυματίστηκε στο κεφάλι και έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετούς μήνες.

Συντάκτης: Νίκος Καλεντερίδης

Διαβάστε ακόμα: Τσέλσι: Συμφώνησε με Σαχτάρ για τον Μούντρικ

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!