Στρέφεται σε Λοπετέγκι η Γούεστ Χαμ

Μετά το ναυάγιο στις συζητήσεις με τον Ρούμπεν Αμορίμ, η Γουέστ Χαμ στρέφεται στην περίπτωση του Γιουλιέν Λοπετέγκι.

Η Γουέστ Χαμ είχε «παραγωγικές συζητήσεις» με τον πρώην προπονητή των «Λύκων», Γιουλιέν Λοπετέγκι για την αντικατάσταση του Ντέβιντ Μόις το καλοκαίρι.

Ο Λοπετέγκι, ο οποίος είναι χωρίς ομάδα από το προηγούμενο καλοκαίρι, βρισκόταν στο στόχαστρο της Γουέστ Χαμ εδώ και αρκετούς μήνες, καταφέρνοντας να κάνει μια θετική εντύπωση κατά τη διάρκεια των συζητήσεων για τη θέση. Δεν έχει ληφθεί τελική απόφαση και υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές για τον 57χρονο Ισπανό, ο οποίος έχει μιλήσει και με τη Μίλαν για την αντικατάσταση του Στέφανο Πιόλι.

Ο Ρούμπεν Αμορίμ βρέθηκε στο Λονδίνο για συζητήσεις με τον συνιδιοκτήτη της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Σάλιβαν, τη Δευτέρα. Ο 39χρονος Πορτογάλος εμφανίστηκε διστακτικός ενώ αρκετοί πιστεύουν ότι μπήκε σε αυτή τη διαδικασία για να πιέσει περισσότερο τη διοίκηση της Λίβερπουλ. Στον Τιμ Στάιντεν, τον τεχνικό διευθυντή των «Σφυριών» έχρι προταθεί επίσης και ο προπονητής της Λιλ, Πάουλο Φονσέκα.

Ο Λοπετέγκι δεν έχει αποκτήσει καθολική έγκριση εντός της Γουέστ Χαμ καθώς μερικοί στον σύλλογο θεωρούν ότι ο πρώην προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, της Σεβίλλης αλλά και της εθνικής Ισπανίας, δεν είναι η κατάλληλη επιλογή και ότι απαιτείται ένας νεότερος προπονητής. Ωστόσο, υπάρχουν αμφιβολίες για το εάν η Γουέστ Χαμ είναι πρόθυμη να πληρώσει τη ρήτρα αγοράς του Αμορίμ, η οποία ανέρχεται σε 15 εκατομμύρια ευρώ.

Στη λίστα της διοίκησης της ομάδας του ανατολικού Λονδίνου υπάρχουν ακόμα και οι Χάνσι Φλικ, Γκρέιαμ Πότερ και Στιβ Κούπερ, με τον Μάρκο Σίλβα επίσης να βρίσκεται ψηλά στην εκτίμηση των ανθρώπων της Γουέστ Χαμ.


Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Κανένας πανικός σύμφωνα με τον τεν Χαγ απέναντι στις «Λεπίδες»