Συναγερμός με τον τραυματισμό του Χόιλουντ στην Γιουνάιτεντ!

Ο Ράσμους Χόιλουντ αποκόμισε τραυματισμό κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει σημάνει “συναγερμός” για το νέο μεταγραφικό απόκτημα.

Η Γιουνάιτεντ φαίνεται πως θα στερηθεί των υπηρεσιών του Χόιλουντ τις πρώτες αγωνιστικές, ενώ υπάρχουν φόβοι πως ο τραυματισμός ενδέχεται να είναι σοβαρότερος από ότι φαινόταν στην αρχή.

Ο Δανός κόστισε 72 εκατομμύρια λίρες για να έρθει από την Αταλάντα στο Ολντ Τράφορντ και ο Τεν Χαγ είχε βρει τον παίκτη που θα στηριχθεί στην θέση του σέντερ φορ.

Παρότι αρχικά οι “Κόκκινοι Διάβολοι” έκαναν λόγο για μικρό τραυματισμό, υπάρχουν φόβοι για περαιτέρω απουσία του και ίσως ανάγκη ξεκούρασης, ενώ λογικά χάνει τα δύο πρώτα ματς της Πρέμιερ Λιγκ.

“Είναι δύσκολο να πούμε πώς θα πάει αυτή η διαδικασία. Αλλά νομίζω ότι κάνει καλή πρόοδο, αυτή τη στιγμή. Πρέπει να βλέπουμε μέρα με τη μέρα πώς θα πάει η πρόοδος. Τότε πρέπει να δώσουμε συνέχεια. Φυσικά και θα επιστρέψει αλλά δεν ξέρουμε αν θα είναι 100% έτοιμος. Πρέπει να περιμένουμε, αλλά θέλουμε δύο πάικτες σε κάθε θέση λόγω των πολλών αγώνων”, είπε ο Τεν Χαγ.

Η Daily Mail αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια των ιατρικών εξετάσεων του παίκτη, πήγε για μαγνητική τομογραφία και εντόπισαν ένα πιθανό σημείο πόνου στην πλάτη του. Εάν αφεθούν, αυτά μπορεί να γίνουν κατάγματα και η μόνη επιλογή είναι η ξεκούραση.

Καταληκτικά, ο Χόιλουντ θα απουσιάσει για ένα μικρό διάστημα αρχικά (ίσως δύο εβδομάδων) αλλά όταν επιστρέψει δεν είναι γνωστό το κατά πόσο θα μπορεί να “καταπονηθεί” με διπλά ματς μέσα σε μία εβδομάδα.