Συνεχίζεται το «χάος» στο BBC – Δεν θα βγει στον «αέρα» ακόμη μία εκπομπή!

Ακόμη μία εκπομπή του BBC αναμένεται να μην πραγματοποιηθεί σήμερα (11/3), όντας στο πλευρό του Γκάρι Λίνεκερ.

Η ήδη εμφανής στήριξη στο πρόσωπο του Γκάρι Λίνεκερ, ύστερα από την απομάκρυνσή του από το βρετανικό κανάλι BBC, φέρεται να παίρνει νέες διαστάσεις. Όπως γνωστοποιούν μέσα από το Νησί, ακόμη μία εκπομπή αποφασίζει να μη βγει στον «αέρα», στηρίζοντας τον παρουσιαστή του “Match of the Day”.

Ο λόγος για την αθλητική εκπομπή “Football Focus”, η οποία προβαλλόταν μέχρι και σήμερα κατά τις μεσημεριανές ώρες του σαββατοκύριακου. Η παρουσιάστρια της εν λόγω εκπομπής και πρώην ποδοσφαιρίστρια της γυναικείας ομάδας της Άρσεναλ, Άλεξ Σκοτ, τόνισε ότι θα απέχει από το πάνελ.

Στη συνέχεια η συμπρωταγωνίστρια της Σκοτ, Κέλι Σόμερς, έχοντας παρόμοια στάση επί του θέματος, τάθηκε εξίσου υπέρ της σημερινής αποχής από την εκπομπή, με αποτέλεσμα το Football Focus να ακολουθεί το Match of the Day αναφορικά με τη μη διεξαγωγή του.

Προς το παρόν η πλευρά του BBC δεν έχει προβεί σε κάποια δημόσια τοποθέτηση, την ίδια στιγμή που οι περισσότεροι τάσσονται κατά της απόφασης του καναλιού σχετικά με τον Λίνεκερ. Σημειωτέον δε, ότι Λίβερπουλ και Μπόρνμουθ γνωστοποίησαν πως δεν θα παραχωρήσουν συνεντεύξεις και δηλώσεις σε απεσταλμένους του εν λόγω καναλιού.

Ακολούθησέ μας στο Instagram για περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!