Τα πρώτα λόγια του Ράις ως παίκτης της Άρσεναλ

Ο Ντέκλαν Ράις στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης της Άρσεναλ φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενος και ενθουσιασμένος για τη μεταγραφή του.

Ο Ντέκλαν Ράις ανακοινώθηκε από την Άρσεναλ και στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «κανονιέρηδων» φάνηκε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος.

Αρχικά είπε: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς της ομάδας για την υποστήριξη μέχρι στιγμής. Είναι συναρπαστικό. Αλλά προφανώς ως παίκτης θέλεις να αντιμετωπίσεις τα πράγματα όσο το δυνατόν γρηγορότερα ώστε να είσαι ήσυχος. Σήμερα στην πρώτη μου μέρα νιώθω ήδη σαν το σπίτι μου».

Για τη συνεργασία του με τον Αρτέτα: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένος – μιλάει από μόνη της η χαρά μου. Ξέρω ότι θα προσπαθήσει να βγάλει τον καλύτερό μου εαυτό. Ξέρω ότι έχω αρκετά επίπεδα να ανεβάσω στο παιχνίδι μου και νιώθω ότι ο προπονητής μου θα με κάνει να ανέβω αγωνιστικά. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα δουλέψω μαζί του».

Το μήνυμά τους προς τους οπαδούς: «Θέλω να πω ότι είναι ένα προνόμιο που θα παίξω για την ομάδα. Η ιστορία και οι παίκτες που έχουν παίξει εδώ λένε την ιστορία της ομάδας. Θέλουμε να φέρουμε τον σύλλογο ξανά στις μεγάλες στιγμές, πίσω στους τίτλους».

«Έχετε δει τα τελευταία χρόνια πόσο καλή ήταν η ομάδα με αυτόν τον προπονητή, υπάρχει κάτι καλό εδώ πέρα. Είμαι «πεινασμένος», είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα για τον σύλλογο. Θα κάνουμε ένα σπουδαίο ταξίδι, οπότε ανυπομονούμε».