Τεν Χαγ: «Μπορούμε να παίξουμε γαμ***** καλό ποδόσφαιρο»

Ο Έρικ Τεν Χαγ ήταν πολύ ικανοποιημένος μετά τη νίκη της Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι με την Λίβερπουλ και δεν το έκρυψε.

Το μαχητικό πνεύμα και το πείσμα για τη νίκη ήταν ένα από τα στοιχεία που εντυπωσίασε χθες τον Τεν Χαγ: «Μπορούμε να μιλήσουμε για την τακτική, αλλά όλα έχουν να κάνουν με τη νοοτροπία. Αν έχουμε νοοτροπία στο χορτάρι, έχουμε επικοινωνία, έχουμε μαχητικό πνεύμα, ήμασταν μια ομάδα. Δείξαμε τι μπορούμε να καταφέρουμε, γιατί μπορούμε να παίξουμε γαμ***** καλό ποδόσφαιρο»

«Συγγνώμη που ήθελα μια διαφορετική προσέγγιση στο παιχνίδι με την Μπρέντφορντ», είπε ο Ολλανδός. «Γι’ αυτό είμαι ικανοποιημένος. Μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα αν έχουμε περισσότερη ψυχραιμία για να κάνουμε μια επιπλέον πάσα. Έχουμε καλούς παίκτες, αλλά τώρα μπορούμε να γίνουμε ομάδα».

Έπειτα, ο Ολλανδός σχολίασε την απουσία των Κριστιάν Ρονάλντο και Χάρι Μαγκουάιρ από την αρχική ενδεκάδα: Δεν χρειάζεται να μιλήσω για τους Μαγκουάιρ και Ρονάλντο, θα έχουν ένα ρόλο για το μέλλον. Είπαμε ότι θέλαμε να φέρουμε τους σωστούς παίκτες, το μεταγραφικό παράθυρο δεν έχει τελειώσει και δεν χρειάζεσαι μόνο αριθμούς, αλλά και ποιότητα» 

«Ο Κασεμίρο, ο Βαράν και ο Ρονάλντο έχουν κερδίσει τρόπαια και θα καθοδηγήσουν τους νεότερους παίκτες, ελπίζω η παρουσία τους να είναι ένα τεράστιο ερέθισμα για τους υπόλοιπους. Θέλουμε να φέρουμε τους σωστούς παίκτες, όχι κανέναν, αλλά το παράθυρο δεν έχει κλείσει. Χρειαζόμαστε αριθμούς και ποιότητα», είπε.

Κάντε ένα Like στη σελίδα μας στο facebook αν δεν το έχετε ήδη κάνει!