Θέμα χρόνου η απόκτηση Κίβιορ από Άρσεναλ

Η Άρσεναλ αναμένεται να ολοκληρώσει την απόκτηση του ταλαντούχου νεαρού κεντρικού αμυντικού Γιακούμπ Κίβιορ από την Σπέτσια.

Οι υπογραφές στα συμβόλαια μεταξύ Άρσεναλ και Σπέτσια, για τον Κίβιορ, έχουν πέσει και το τελικό ποσό της μεταγραφής αναμένεται να ξεπερνά τα 20 εκατομμύρια ευρώ και να φτάνει υπό προϋποθέσεις τα 25-30 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Κίβιορ έχει σύμφωνησει πλήρως με την Άρσεναλ και θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις το επόμενο 48ωρο. Το συμβόλαιο του θα έχει διάρκεια πέντε χρόνων.

Αποτελεί βασικό στέλεχος της Σπέτσια και τη φετινή σεζόν έχει 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Ακόμα ήταν βασικός και με την Εθνική Πολωνίας στο πρόσφατο Μουντιάλ του Κατάρ στην πορεία της μέχρι την φάση των 16. Συμμετείχε και στις τέσσερις αναμετρήσεις με αρκετά καλή παρουσία.

Ο Πολωνός, είναι ένας αμυντικός με υψηλές προδιαγραφές εξέλιξης και αποκτάται από την Άρσεναλ ως ένας ακόμη παίκτης που επιθυμεί το τεχνικό επιτελείο να εξελίξει και να βελτιώσει.

Η Άρσεναλ έψαχνε παίκτη πίσω από τους Σαλίμπα και Γκάμπριελ ώστε να δώσει βάθος στην αμυντική γραμμή της και ο Κίβιορ θεωρήθηκε η ιδανική περίπτωση.

Μια κίνηση για το παρόν και κυρίως το μέλλον των «Κανονιέρηδων».

Διαβάστε επίσης: Βρήκε «λαβράκι» στη Βραζιλία η Νιούκαστλ

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook πατώντας εδω!